CoD'un genel olarak MW serisini daha çok sevmişimdir. BO serisi gerçeklik dışı geliyor artık bana. Bütün MW serilerini oynadım ve bu oyunun MW2019 gibi olmasını bekliyordum. Oyun aşırı hızlı ben MW2019 temposunda beklerdim. Yine de sorun değil ancak başka problemler var bence. Birincisi aim assist. Bugüne kadar bütün CoD oyunlarını konsolda kol ile oynadım. Şimdi PC'den oynuyorum ve kol ile oynamayı denediğimde bile aim assisten memnun değilim. Çok güçlü bir şekilde kitleniyor adamlara. Bazen adamlara değil de hafif sağına soluna kitlenebiliyor. Bu sefer adama nişan almaya çalıştığımda aimi resmen adama çevirmeme izin vermiyor. Bu sebepten dolayı klavye oynayayım diyorum, Hayatımda ilk kez MnK ile CoD oynamama rağmen çok daha iyi oynuyorum. Bu seferde yakın ve uzak mesafede aim assist kullanan kişilere ölüyorum. İkincisi ise TTK, başkaları beni istisnasız 4 mermide öldürürken benim attığım mermiler sanki hit marker sayacı gibi. Aklım almıyor nasıl olabiliyor gerçekten. Oyunu büyük bir hevesle beklerken bu iki şey beni oyundan soğuttu. İade etmeyi düşünmeye başladım.