Şu an aktif 13 bine yakın oyuncusu var. En büyük mobil FPS'ler oyunlarından biri oldu. Bence batırmayı göze alamazlar.1 seneye adam olur o oyun eğer projeyi mahvetmezlerse.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Modern Combat 5 PUBG’den daha çok valit ayırdığım bir oyun diyebilirim. Ayrıca dediğin oyuna da bakarım belki.Bu tür BR oyunları bana da gelmiyor, bir aralar Modern Combat 5 oyununa sarmıştım yetti bana.
Bekliyoruz.
- Makaleler
- 1
Telif hakkı yüzünden Area F2 kapandı, umarım batırmazlar bu oyunu.Şu an aktif 13 bine yakın oyuncusu var. En büyük mobil FPS'ler oyunlarından biri oldu. Bence batırmayı göze alamazlar.
MC 5 eğlenceli oyun, prestij silah açıp tier 4 zırh açıyorsun bakıyorsun keyfine. En azından vücut veya kafaya mermi geldi diye direkt ölmediğin için dâhâ eğlenceli oluyor.Modern Combat 5 PUBG’den daha çok valit ayırdığım bir oyun diyebilirim. Ayrıca dediğin oyuna da bakarım belki.
Erkek adam pusarak oynar, 4 parmak oynayanların amacı eğlenmek değil milletin başına bela olmak.@ZCPS21 Maalesef bu tür oyunları 2 parmak oynamak pek mümkün değil. Hem hareket edip hem dürbün açıp aynı anda ateş ederken aim tutturmak için en az 3 parmak gerekiyor. Bir de dikiz ateş kullanayım dmr ile peek atayım derseniz 4 parmak oluyor.
- Makaleler
- 1
BR temalı oyunlar bana yaramıyor, sağdan soldan zart zurt çıkan rakiplerle sürekli savaşmak hoşuma gitmiyor.@ZCPS21 Ben pusunca sıkılıyorum. Ayrı bir bakış açısı. Hızlı tempolu bir oyunu yavaş oynamaya çalışmak bana garip geliyor.
Hocam bu Call of Duty Mobile gibi bir oyun olmayacak değil mi?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
@BurakBirinci O videodaki gibiyse bence hüsran. Yerde silah grafikleri, vuruş hissiyatı ve render sorunu. Bir de bu adamlar reklam yapabilmek için üst segment cihaz kullanmışlardır.
Video beta olduğu söyleniyor hocam, çıktığı zaman daha net görürüz.
Hocam, bu Call of Duty Mobile gibi bir oyun olmayacak değil mi?
Hocam, ikisi benim bildiğim kadarıyla farklı oyunlar ve farklı şirketler tarafından geliştirildi.
@BurakBirinci 2 oyun da Activision'a ait. CoD Mobile Tencent ve Timi studios yapımı. Warzone başka bir firmadaydı sanırım.
Yeni konular
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-