@1577 Siz söyleyince baktım ve cidden harika yapmışlar.
Oyunun haritalarını mobile göre reworklamarı çok iyi bir şey olmuş. Bazı mapler direkt bilgisayar ve konsol mekanikleri için tasarlanmış durumda. Mesela bankada ki dekont ofisinde 2 cam yerine sağ tarafta 3. bir cam daha mevcut. Bu mobilde ki oyunu baya şekillendiriyor.

@1577 Suriye’ye de açılıyor olması ilginç.
Yavaştan her yere açıyorlar hocam. Orta doğu sunucuları da mevcut oyunda.

Bu beta baya 2021 veya 2022'den kalma hocam. Zaten harita küçücük ve maksimum 10 adet silah vardı. Tam sürüme yakın bile değildir.
Ben de diyorum bu niye bu kadar kötü? Güzel duruyor diyorlar da bende mi bir sıkıntı var acaba diyordum. Gerçi mekanikleri iyi.

Rainbow Six Mobile çıktı hocam. Şu anlık Türkiye'de mevcut değil o kadar
APK olarak indirilince oyuna erişim sağlanıyor ancak sunucu kaynaklı gecikme problemleri oyun deneyimini olumsuz etkiliyor, ayrıca hit box ve hasar düzeltmesi de gerekli. 😀

Warzone hızlı oyun olur, dört parmak oynayan ucubeler de oyunun içine eder.

APK olarak indirilince oyuna erişim sağlanıyor ancak sunucu kaynaklı gecikme problemleri oyun deneyimini olumsuz etkiliyor, ayrıca hit box ve hasar düzeltmesi de gerekli. 😀

Warzone hızlı oyun olur, dört parmak oynayan ucubeler de oyunun içine eder.
Erken erişim olduğu için doğaldır. Ayrıca şunu da belirteyim: Oyunu Ubisoft yapmıyor. Sadece bütçe, reklam ve yayınlama masraflarını karşılıyor.

O yüzden oynamayacağım işte. Zaten bu tarz oyunları oynamıyorum, bunu da oynamayacağım.
Bu tür BR oyunları bana da gelmiyor, bir aralar FPS temalı Modern Combat 5 oyununa sarmıştım yetti bana.

İlgini cekerse BlayzeGames FireFront adlı oyunu geliştiriyor, erken erişimde, deneyebilirsin.
Battfield taklidi oyun yapmaya çalışmışlar; 32vs32 oyunculu savaş oyunu, lag-bug-animasyon ve silah sekmeleri can sıkıyor.

Erken erişim olduğu için doğaldır. Ayrıca şunu da belirteyim: Oyunu Ubisoft yapmıyor. Sadece bütçe, reklam ve yayınlama masraflarını karşılıyor.
1 seneye adam olur o oyun eğer projeyi mahvetmezlerse.
@ZCPS21 Birisi 4 parmak dedi. Beni mi çağırdınız😄
Terk et burayı.