Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
İnsanın kromozomları 21-22 diyor, bizim oralarda 2n 46. 2 katı olanı vücuda sokmak kötüymüş. Google amcaya ineklerde 2n 60 kromozom var. n 21'in (n aldığını varsayıyorum) 1,5 katı. Tütün 2n 48 imiş, hocaya göre sorun yok. Tavuk 2n 78, hindi 2n 80 imiş. 21'in ~2 katı tavuk yemek yasak ama yumurta yemek serbest.
Ya hoca ya da gavur bilim camiası bizi trollüyor. Hangisi bilemedim.
Aklın yolu bir diyelim. Polemik yaratmamak için bu forumda çok sessiz kalıyorum.İnsanın kromozomları 21-22 diyor, bizim oralarda 2n 46. 2 katı olanı vücuda sokmak kötüymüş. Google amcaya ineklerde 2n 60 kromozom var. n 21'in (n aldığını varsayıyorum) 1,5 katı. Tütün 2n 48 imiş, hocaya göre sorun yok. Tavuk 2n 78, hindi 2n 80 imiş. 21'in ~2 katı tavuk yemek yasak ama yumurta yemek serbest.
Muhtemelen genetiğiyle insanlar oynadığı için zararlıdır. Vücut ne olduğunu algılayamıyor galiba yapay olduğu için.İnsanın kromozomları 21-22 diyor, bizim oralarda 2n 46. 2 katı olanı vücuda sokmak kötüymüş. Google amcaya ineklerde 2n 60 kromozom var. n 21'in (n aldığını varsayıyorum) 1,5 katı. Tütün 2n 48 imiş, hocaya göre sorun yok. Tavuk 2n 78, hindi 2n 80 imiş. 21'in ~2 katı tavuk yemek yasak ama yumurta yemek serbest.
Evet, galiba hayatım boyunca ilk defa Canan Hoca'ya hak verdim. İşlenmiş gıdalar külliyen zarar.Ekmek konusunda haklı ama bu kadın bazen çok tehliki konuşuyor. Söylediği her şeyi 2. kaynaktan teyit edin.
Boş konuşan bunağın teki.
Bu çöpün çöpü çakma televizyon diyetisyeni doğru bile söylese dinlenmez.
Bu kadın 2015 ve 2018'de meslekten men edilme cezası almamış mıydı?
medimagazin.com.tr
www.ntv.com.tr
Canan Karatay’a meslekten men cezası
İstanbul Tabip Odası Onur Kurulu, Prof. Dr. Canan Karatay’a geçici olarak meslekten men cezası verilmesine karar verdi.
medimagazin.com.tr
Canan Karatay'a meslekten 15 gün men cezası
"Gebelikte şeker yüklemesi testi bebeği zehirliyor" şeklindeki açıklaması nedeniyle şikayet edilen İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men cezası, Danıştay 8. Dairesi tarafından onandı.
www.ntv.com.tr