Baylar valla ben sabahları ekmek arası peynir ve domatesli sandviç ve sıcak çay içmessem kendimi iyi hissetmiyorum. Ekemeğe de ihtiyaç var.

İnsanın kromozomları 21-22 diyor, bizim oralarda 2n 46. 2 katı olanı vücuda sokmak kötüymüş. Google amcaya ineklerde 2n 60 kromozom var. n 21'in (n aldığını varsayıyorum) 1,5 katı. Tütün 2n 48 imiş, hocaya göre sorun yok. Tavuk 2n 78, hindi 2n 80 imiş. 21'in ~2 katı tavuk yemek yasak ama yumurta yemek serbest.

Ya hoca ya da gavur bilim camiası bizi trollüyor. Hangisi bilemedim.

İnsanın kromozomları 21-22 diyor, bizim oralarda 2n 46. 2 katı olanı vücuda sokmak kötüymüş. Google amcaya ineklerde 2n 60 kromozom var. n 21'in (n aldığını varsayıyorum) 1,5 katı. Tütün 2n 48 imiş, hocaya göre sorun yok. Tavuk 2n 78, hindi 2n 80 imiş. 21'in ~2 katı tavuk yemek yasak ama yumurta yemek serbest.

Aklın yolu bir diyelim. Polemik yaratmamak için bu forumda çok sessiz kalıyorum.

Ekran görüntüsü 2024-10-20 180024.webp

Muhtemelen genetiğiyle insanlar oynadığı için zararlıdır. Vücut ne olduğunu algılayamıyor galiba yapay olduğu için.

Çok sıkıldık bu kadından. M.Ö kalmış bilgileri söyleyip duruyor her seferinde. Yeni araştırmalar okumadığı o kadar belli ki.

Bu kadın 2015 ve 2018'de meslekten men edilme cezası almamış mıydı?