@4323, Yani kasa konusunu bilemiyorum. En son ki çıkardığı çoğu kasayı Clevo üretiyordu, kusura bakmayın cahilliğime verin. :D
Ancak 50K bütçede Game Garaj'a vermeyi mantıklı bulmuyorum, ikinci elde satacağı vakitte sorun yaşayabilir. Yani 50K bütçe ile Victus almak daha doğru olacaktır.

Konu marka kendisi üretmiyor değil zaten. Mevzu kasa kalitesi. Bu kasa Sword kasası mı yoksa değil mi? Siz söyleyin? Eğer ilk cevabınız değil ise lütfen araştırma yapın. Üstelik kalitelide bir kasa.
Ya o kadar iyi bilmiyorum ama MSI kasa kullanması ve MSI'nın böyle giriş olanı değil limiti olmayan kaliteli modelinde kullanılan kasadan olması zaten iyi bir şey. Yeterli değil ama iyi, yazılım konusunda vasat ama performansa etkisi yok sadece klavye aydınlatmasını kullanamıyorsunuz o kadar. MSI bios yüklemekte sorun çıkarıyordu sanırım deneyen biri ile konuştum ama laptoptan memnun 50K fiyata alınabilecek en iyi laptop senin attığın cihaz.

@4323, Yani kasa konusunu bilemiyorum. En son ki çıkardığı çoğu kasayı Clevo üretiyordu, kusura bakmayın cahilliğime verin. :D
Ancak 50K bütçede Game Garaj'a vermeyi mantıklı bulmuyorum, ikinci elde satacağı vakitte sorun yaşayabilir. Yani 50K bütçe ile Victus almak daha doğru olacaktır.
Valla ben şahsen size katılmıyorum 2. El konusunda da. Fikir ayrılıkları olur normaldir fakat benim görüşlerim böyle. Ben zaten olanı söylüyorum.

Ya o kadar iyi bilmiyorum ama MSI kasa kullanması ve MSI'nın böyle giriş olanı değil limiti olmayan kaliteli modelinde kullanılan kasadan olması zaten iyi bir şey. Yeterli değil ama iyi, yazılım konusunda vasat ama performansa etkisi yok sadece klavye aydınlatmasını kullanamıyorsunuz o kadar. MSI bios yüklemekte sorun çıkarıyordu sanırım deneyen biri ile konuştum ama laptoptan memnun 50K fiyata alınabilecek en iyi laptop senin attığın cihaz.
Ya işte tek sorunu yazılım. Benim şahsen umurumda olmazdı. Tolere edebilirim yani diğer şeylere bakınca. Msi bios yapınca da garantiden çıkıyor maalesef.

Ya işte tek sorunu yazılım. Benim şahsen umurumda olmazdı. Tolere edebilirim yani diğer şeylere bakınca. Msi bios yapınca da garantiden çıkıyor maalesef.
50K cihaz alacak olsam gözüm kapalı alırdım ama satıcıya çok güvenmem lazım. Çok titiz bir alıcıyım o konuda internetten alışveriş beni çok korkutuyor zira evime gelen güvenebileceğim kargo şirketi yok. O yüzden önemli olan eline cihazın sağlam gelmesi, kendim Casper'ı o yüzden almıştım G870'i ben elden aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. İnternetten alacak olsam 50K'ya attığınız bu cihaz çok mantıklı bir cihaz performans olarak.

50K cihaz alacak olsam gözüm kapalı alırdım ama satıcıya çok güvenmem lazım. Çok titiz bir alıcıyım o konuda internetten alışveriş beni çok korkutuyor zira evime gelen güvenebileceğim kargo şirketi yok. O yüzden önemli olan eline cihazın sağlam gelmesi, kendim Casper'ı o yüzden almıştım G870'i ben elden aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. İnternetten alacak olsam 50K'ya bu çok mantıklı bir cihaz performans olarak.
Satıcı zaten Game Garaj. Kargo kısmında cihazın başına her şey gelebilir fakat bunlar düşük ihtimaller. Mesela ben internetten bir şey aldığımda paketi açmadan video başlatır öyle açarım. Bir sıkıntı olduğunda avantaj direk bende olur. Bu zamana kadar problemli ürün çıkmadı umarım çıkmazda. Zaten kargo anında bir problem meydana gelse ürünün paketinde de bazı deformeler olabilir. Orada da avantaj bizde. Sıkıntı yok yani.

Casper, Monster gibi ürünleri alırsanız muhtemelen sorun yaşarsınız, tavsiye etmem.

Satıcı zaten Game Garaj. Kargo kısmında cihazın başına her şey gelebilir fakat bunlar düşük ihtimaller. Mesela ben internetten bir şey aldığımda paketi açmadan video başlatır öyle açarım. Bir sıkıntı olduğunda avantaj direk bende olur. Bu zamana kadar problemli ürün çıkmadı umarım çıkmazda. Zaten kargo anında bir problem meydana gelse ürünün paketinde de bazı deformeler olabilir. Orada da avantaj bizde. Sıkıntı yok yani.
İnternetten alınacaksa Casper zaten uzak durmalık marka tam ona bir sözüm yok ve dediğim gibi internetten alan insanlara bir lafım yok sadece ben çook eskiden beri pc kullanıyorum ve bizde pek internetten satın alma huyu yok. Ufak bir deforme olsa açıkla işin yoksa, uğraş bir de onun iadesi ile vs. bir de acil ihtiyaçsa o kargo 1 hafta bekle. Kargo bekleyecekseniz GameGaraj tam fiyat performans o bekleme süresi de evinizin konumuna göre değişir. Ayrıca laptoplarda aşırı hassas cihazlar ben taşırken kıyamıyorum cihazıma bilmediğim ellere taşıtmam. :hehehe:

Bu arada atılan Victus hall sensör sorunlu. Önermiyorum.
Ayrıca Casper'ın da internet satış fiyatları çok kötü. Yani MSI kasa laptopla neredeyse aynı fiyatta, zaten iyi bir bilinirliği yok bir de 10. konu açılıyor G870 alınır mı ? Yok artık diyorum. Forumda 1 kullanıcı aynı anda tüm Casper konularına almayın yazmış mesela en aktif kullanıcılarından. @143
Bu kadar almayın yazan biri varsa bulaşılmaz o markaya zaten. Ben bulaşmıştım dediğim gibi çünkü uzun zamandır pc kullanıyorum sorun yaşadığımda markadan mı ? Yoksa cihazdan mı ? Yoksa dandiklikten mi ya da benden kaynaklı mı ? Yoksa oyundan mı ? Hemen anlıyorum ama bilmeyen çok sorun yaşar sadece forum yorumlarına bakarak korkudan iade etme garantili markadır Casper.

Şu 4060'lı modeli 29K paraya satıldı bir ara o zaman çok öneren gördüm ve o zaman kapış kapış gitti zaten o fiyatla ama bu fiyatlarla hiç gideri yok. Kasım indirimlerinde de mağazalarda çok iyi indirimleri oluyor onun harici yanından geçilmez. Bu konuları açanlarda ya gerçekten bilmiyor ya da troll. Önceki konulara baksalar zaten cevap var aynı konu 100. defa açılıyor.

Son düzenleme: