Casper G900 öyle bir seri ki, Casper'ın en üst donanımı kullandığı bir seri bu. Anakart yakan dahi duydum ben G900 için ama Lenovo ile kıyaslayacaksam, Lenovo Legion nasıl Lenovo'nun en üst segmentiyse Casper'ın da G900 odur. Yani donanımların çok ağır oluşundan dolayı yanma ihtimali yüksek model olmasına karşın soğutma ve kasa kalitesi vs. bakımından Casper'ın en kaliteli işlerinden olabilir. Haliyle yakmak bence Lenovo kadar kolay olamaz. Yanarsa da konu sahibinde olduğu gibi 3 sene sonra veyahut nadir gerçekleşecektir.
Benim hoşuma gitmeyen durum ise G900 serisi pahalı bir seri ve kullanıcıların bu kadar para verip yanma ile uğraşmasını sevmiyorum. G900 kullanıcısı bence çok da değildir, bir marka tercihi yapıp bir de en üst modellerini almak o markaya güvenmek demek.
Casper'a ben bile güvenmem kullanıcısı olarak. Ben Masaüstu cihazını kullandım onda da işlemci yaktım Casper'ın ve bence benim cihazımda zorlama işlemleri yaptığımdan Casper'ın bir suçu yoktu. Haliyle arkadaşın cihazının işlemcisi kuvvetliyse Casper'da tamamen suçlu diyemem. Lenovo gibi 2 kere üst üste yanması lazım.
Bir de ben bu konuyu çok önceden de gördüm yani sizin etiketlemenize gerek yoktu.