Arkadaşım o zaman gidip Saraçhane'de "Taksim'e gireceğiz, barikatları yıkacağız, aksi düşünülemez" gibi konuşmalar yapmayıp milleti gaza getirmeyecekti. Sendikalara güvenmen ayrı bir olay zaten.
Emin ol CHP'den daha güvenilir geliyorlar birkaç kişi hariç. Her seferinde Saraçhane'de yalnız bırakıldık, her seferinde biber gazını suratıma suratıma yedim ben. Sendikalar bizimle beraber yedi o kadar dayağı. CHP'den kimse yemedi. Yiğitlerse gelsinler bizimle beraber yesinler dayağı.

@588 Bu insanlar sokağa çıkınca bir şey olduğunu sanıyorlar ama sonuç ortada.
Çok yanlış bir cümle. Tarihte büyük özgürlükler büyük eylemlerle, isyanlarla kazanılmıştır. Mesela 1789 fransız devrimi neredeyse 10 yıl sürmüş devasa bir protesto ve isyan örneğidir.

Ya da Sovyetler'in kurulmasını sağlayan 1917 Rus Devrimini nasıl hiçe sayabiliriz?

Yabancı devrimleri geçelim; Kurtuluş savaşı'da bir protestodur özünde. Mustafa Kemal'in önderliğinde, o zamanın otokratları ve diktatörleri olan monarşi'ye karşı verildi.

Protestoların, isyanların, yürüyüşlerin ve eylemlerin gücünü asla küçümsemeyin.

@588 Bu insanlar sokağa çıkınca bir şey olduğunu sanıyorlar ama sonuç ortada.
EspressoLab ve diğer markalar boykotumuzdan sonra nasıl zarar etmiş git bak. İşin gücün troll, Atatürk PP yapınca Atatürkçü olmuyosun.
Ben Saraçhane'ye her gece gittim, Beyazıt'ta üniversitelilerle beraber sloganlar, dövizler hazırlayıp marş besteledim orada. Bana onu diyemezsin, orada dur.

Espressolab ve diğer markalar boykotumuzdan sonra nasıl zarar etmiş git bak.

Biz boykot ettikten sonra daha da inatına almışlar söylentileride var bu arada.

Ben saraçhane'ye her gece gittim, beyazıt'ta üniversitelilerle beraber sloganlar, dövizler hazırlayıp marş besteledim orada. Bana onu diyemezsin, orada dur.

Yani helal olsun ne diyelim. Benim demek istediğim sokağa çıkmaktan bir sonuç alamadık.
Neyse konuyu kapatalım.