CHP eleştiren herkese hemen böyle bir damga vurmuyorum, bende CHP'li değilim zaten, Zafer Partisini destekliyorum, ben bu konuya ilk akp'nin, mhp'nin ve chp'nin zaten terör sempatizanlığı yaptığını yazdım ama o mesaj silinmiş, arkadaşta bunun üzerine benim Türkiye'yi bir terör devleti olarak kastettiğimi sandı, bende böyle bir şey kastetmediğimi ne alaka zaten Türk'üm ben ayrıca devlet ile hükûmet ayrı değil mi, ayrıca yapılan bir yanlış varsa bunu tabii ki belirtirim, bu partilerin böyle olduğunu yazdım, ben orada sadece ak parti ve diğer partilerin terör sevdalısı olduğunu yazdım, geçmişte denilenler ve yapılanlar ortada. Arkadaşta bu yazdıklarınız tamamen bir saçmalıktan ibaret yazınca ak partili olduğunu düşünüp o mesajı yazdımCHP eleştiren herkese AKP damgası vurmayı bırakın.
Detaylar
Kim cevapladı?Umutlu
Yetkin
Kaynak nedir? Zafer Partisi ne zaman İsrail'e destek vermiş?Siz ne saçmalıyorsunuz acaba? Siz anca iftira atarsınız tabii. Belki AKP değil de CHP'yi destekliyorum onu nereden çıkardınız ki? Zafer partisi İsrail'e destek veriyor. İsrail'se bebekleri öldürüyor.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Onu da sorguluyoruz. Ancak en azından selahattin demirtaş meclise gelsin çağrısı yeni oldu ancak CHP'nin selahattin demirtaşı desteklemesi yıllardır var.
Yeni mi oldu? Bunun en derinine ineceksen 2002'de neredeyse bitme noktasına gelen
Yeni mi oldu? Bunun en derinine ineceksen 2002'de neredeyse bitme noktasına gelenApovePKK'nin neden günümüzde hala güçlü bir şekilde hayatına devam ettiğini de sorgula derim o zaman. Konuda zaten bahsedilmiş o çağrı başka, apoya yapılan çağrı başka. Apoya çağrıyı yapan kişinin de çözüm sürecinde yaptığı açıklamaları dikkatle okumanı öneririm.
"2002'de neredeyse bitme noktasına gelen
Devlet bahçeli"2002'de neredeyse bitme noktasına gelenApovePKK"bununla ilgili kaynağınız nedir?
Şaka bir yana kendisi bunu dile getirmişti. Teyitli bilgisi de var:
Devlet Bahçeli'nin : "2002’de sıfırlanan terör, AKP’yle canlan..." iddiasında doğruluk payı var mı? Arşiv
Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2002’de sıfırlanan terör, AKP’yle canlanmıştır. şeklindeki iddiasının Doğruluk Payını kontrol ettik. Bakalım Devlet Bahçeli iddiasında ne kadar haklı?
LA Knight
Üstün
En azından CHP gelip de yüce Türkiye Cumhuriyeti halkının fikirlerinin temsili için açılan meclise binlerce insanın ölümüne neden olan adamın meclise gelmesini istemiyor. Bir de utanmadan bahane hazırlamış. Nasıl da gözümden kaçtıysa. Adam Selo'nun meselesini Apo'nun meselesine göre daha fazla kafaya takmış. Komedi.Onu da sorguluyoruz. Ancak en azından selahattin demirtaş meclise gelsin çağrısı yeni oldu ancak CHP'nin selahattin demirtaşı desteklemesi yıllardır var.
Yukarıda Devlet Bahçelinin söylediği bambaşka şeylerde var. Devlet Bahçeli sizde biliyorsunuz ki bugün a dediğine yarın b diyecek birisi. Yanlış anlamayın fakat bu söylemlerin biraz ezbere olduğunu düşünüyorum.Devlet bahçeli
Şaka bir yana kendisi bunu dile getirmişti. Teyitli bilgisi de var:
![]()
Devlet Bahçeli'nin : "2002’de sıfırlanan terör, AKP’yle canlan..." iddiasında doğruluk payı var mı? Arşiv
Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2002’de sıfırlanan terör, AKP’yle canlanmıştır. şeklindeki iddiasının Doğruluk Payını kontrol ettik. Bakalım Devlet Bahçeli iddiasında ne kadar haklı?www.dogrulukpayi.com
Türkiye şu anda Suriyedeki aktifliği sayesinde terörü kökten kazıma fırsatı kazandı. 2000'li yılların başında olan tek taraflı ateşkes ki bu da bozuldu. Terörün bitmesi birilerinin insiyatifine göre değil, zorunluluğa göre olmalı bence. Şu anda terörle mücadelede çok daha iyi yerlerde olduğumuzu düşünüyorum.
İngiltere bitirdi, İspanya bitirdi hatta işid bile gözünün önünde bitiyor ama çok değil 2 sene önce İstanbul'un göbeğinde bomba patlatılan ülkenin terörle mücadelesi çok iyi. Kimseyi kırmak istemem siyaset için ama komik şeyler yazmayın. Tek taraflı ateşkesin sebebi çözülme sürecinde olmalarıydı. APO yakalanmıştı bir de. Neyse, görmek isteyen görür hocam. Zaten açık da.
Ağzınıza sağlık hocamİngiltere bitirdi, İspanya bitirdi hatta işid bile gözünün önünde bitiyor ama çok değil 2 sene önce İstanbul'un göbeğinde bomba patlatılan ülkenin terörle mücadelesi çok iyi. Kimseyi kırmak istemem siyaset için ama komik şeyler yazmayın. Tek taraflı ateşkesin sebebi çözülme sürecinde olmalarıydı. APO yakalanmıştı bir de. Neyse, görmek isteyen görür hocam. Zaten açık da.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-