Birkaç parti hariç bütün partiler ona oynuyor çünkü oyları var. Özgür Özel kürt dedi diye "oh iyi olmuş Özgür gitti" diyenler var. Gerçekten anlamıyorum bu insanları.İmamogluna şahsen güvenmiyorum ama oy veririm o da dem partiye oynuyor, Mansur Yavaş'ı cıkarsalar daha mantıklı olur.
Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
Adam hapiste, çıkarsalar rekor fark atar. İşte bir bir rakiplerini eliyorlar, Kılıçdaroğlu kalırsa yandık vallahi. Zaten CHP'den AKP'ye geçen çoğu adam da Kılıçdaroğlu'nun adamı.
Birkaç parti hariç bütün partiler ona oynuyor çünkü oyları var. Özgür özel Kürt dedi diye "oh iyi olmuş özgür gitti" diyenler var. Gerçekten anlamıyorum bu insanları.
Kimse vatanı düşünmüyor, siyasetçiler de iktidar yanlıları da.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Ses çıkaracağız bu kadar basit.Adam hapiste çıkarsalar rekor fark atar işte bir bir rakiplerini eliyorlar kılıcdaroglu kalırsa yandık vallahi zaten CHP'den AKP'ye geçen cogu adamda kılıcdaroglunun adamı.
BirForumcuKişi
Üstün
Adamlar 1 paket çaya okey oluyor zor biraz.
SF26
Üstün
Sen olma kardeşim, olanı salla. Sen olma.
Hacı bu kadar inançsız ve tutkusuzsan git, girme bu konulara. Biz sesimizi çıkarırız sen istemiyorsan git.
Veira
Başarılı
O olanlarla 20 yıldır iktidardalar. Ben/biz susmayacağız fakat bu halk yüzünden umutlar yitiyor.
LA Knight
Üstün
Turuncu P'nin kitle ne denilirse o'cu parti.Birkaç parti hariç bütün partiler ona oynuyor çünkü oyları var. Özgür Özel kürt dedi diye "oh iyi olmuş Özgür gitti" diyenler var. Gerçekten anlamıyorum bu insanları.
1 sene önce aynı kesime terörist diyordu gelinen noktada bahane şehit kanı dökülmesine döndü. Jöle kavramı tam oturuyor.
CHP'nin kitle öyle değil. Türkçü adam bile ister istemez CHP'yi desteklemek zorunda kalıyor karşısı based olduğu için. E öyle olunca da bununla karşılaşılması normal oluyor.
Ayrıca şunu da ekleyim. Uzun adam suya götürüp susuz götürür tarzda. Karşısındakini kandırır da, yapacağım deyip bekletir de. Yapmadığı şey değil. CHP ise bu durumlarda hep oltaya atlıyor. Al geçen gün noldu 5M'lik topluluğun dilini 2.resmi dil istediklerinde faka bastılar.
BirForumcuKişi
Üstün
Hacı bu kadar inançsız ve tutkusuzsan git, girme bu konulara. Biz sesimizi çıkarırız sen istemiyorsan git.
Bu Kılıçdaroğlu varken olmaz, olmayacak, olamaz. Sonuç ortada, adam 20 yıldır beceremiyor; hâlen Kılıçdaroğlu'nu destekliyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör: