uberfahrer

Uzman
Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Yer imlerini 2 veya daha fazla satır yapabileceğim eklenti arıyorum, şu anda Brave kullanıyorum. Ayarlarında böyle bir özellik yok. Tavsiye ettiğiniz eklenti ya da browser varsa belirtirseniz çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Chromium tabanlı olan) Vivaldi tercih edecek olursanız Vivaldi'de özel CSS kullanarak istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz. Diğer çoğu tarayıcıda C++ ile Chromium'un arayüzünü yamalamanız gerekebilir. Pratikte imkansızdan çok da farklı sayılmaz.

Kendiniz programlamadan yapmanın bir yolu yok sanırım. İnternette hiçbir şey bulamadım. Benim gibi klasörler kullanabilirsiniz.

1721263471410.webp

Son düzenleme:
(Chromium tabanlı olan) Vivaldi tercih edecek olursanız Vivaldi'de özel CSS kullanarak istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz. Diğer çoğu tarayıcıda C++ ile Chromium'un arayüzünü yamalamanız gerekebilir. Pratikte imkansızdan çok da farklı sayılmaz.
peki nasıl yapıyoruz vivaldide? vivaldiyi tavsiye edermisiniz bu arada peki? braveye yeni alışmıştım tamda ama hala istediklerimi veremiyor bana. operanın telegram ve whatsapp kısayolları olan başka browser bulsam on numara olacak.

Vivaldi güzel bir tarayıcı ancak Mozilla internet için önemli yer tuttuğunu için (Chromium bir tarayıcı olmadığı için) Firefox kullanıyorum. Ancak Firefox'ı bırakmam gerekirse kullanacağım ilk tarayıcı.

Vivaldi Opera'nın ilk geliştiricileri tarafından geliştirildiği için telegram/WhatsApp gibi siteler sidebar'a eklenebilir. Müsait bir zamanda CSS yazıp eklerim.

Vivaldi güzel bir tarayıcı ancak Mozilla internet için önemli yer tuttuğunu için (Chromium bir tarayıcı olmadığı için) Firefox kullanıyorum. Ancak Firefox'ı bırakmam gerekirse kullanacağım ilk tarayıcı.

Vivaldi Opera'nın ilk geliştiricileri tarafından geliştirildiği için telegram/WhatsApp gibi siteler sidebar'a eklenebilir. Müsait bir zamanda CSS yazıp eklerim.
hocam vivaldiyede alışamadım ve ilk dakikada bug oluşturmayı nasıl becerdiysem oldu :D
firefoxa geçtim bende ve arayüzünü beğendim bakalım,
css yöntemiyle yapılabildiğini söylediler ama onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum, bu konuda rehber video olursa çok iyi olur.

onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum, bu konuda rehber video olursa çok iyi olur.
Hocam ben Firefox CSS desteğini kullanmayı biliyorum ancak Chromium diye belirtildiği için bahsetmemiştim. Yarın bunun nasıl uygulanacağı hakkında bir rehber atabilirim isterseniz.

hocam vivaldiyede alışamadım ve ilk dakikada bug oluşturmayı nasıl becerdiysem oldu :D
Üzücü olmuş hocam.