Instagram hesaplarıma telefonum üzerinden giriş yapamıyorum, sizce telefonu sıfırlarsam bu ban kalkar mı? Cihaz banı yedim muhtemelen.
Onunla uğraşmana gerek yok.

İnstayı sil. Ağ ayalarına gel komple ağ sıfırlaması yap cihazına. Sonrasında FARKLI bir ip ile giriş yap. Spoof edeceksin.

Olmaz ise modifiye apk kur öyle kullan kafana göre.

Muhtemelen hesaplar dışında farklı telefon numarası ve e-posta ile de giriş yapmanız gerekebilir. Cihazı sıfırlarsanız rastgele donanım adresini de açık tutmayı unutmamak gerek. (yani başta farklı bir cihaz ile farklı bilgilerle başkasının cihazdan hesap oluşturup daha sonra kendi sıfırlanmış cihazınızla giriş yapacaksınız) cihaz banı değil de genelde Shadow'ya da oto ban yemiş olabilirsiniz.

Instagram cihaz banı nasıl oluyor ilk defa duydum.
Bilmiyorum, Facebook hesabı açarken ban yemiştim.

Onunla uğraşmana gerek yok.

İnstayı sil. Ağ ayalarına gel komple ağ sıfırlaması yap cihazına. Sonrasında FARKLI bir ip ile giriş yap. Spoof edeceksin.

Olmaz ise modifiye apk kur öyle kullan kafana göre.
Deneyeceğim.

@avkila.tech ağ sıfırlaması nasıl yapacağım, telefonum Samsung.

@avkila.tech sıfırla kısmından ağ ve bluetooth ayarlarını sıfırladım fakat olmadı.

Son düzenleme:
Bilmiyorum, Facebook hesabı açarken ban yemiştim.

Deneyeceğim.

@avkila.tech ağ sıfırlaması nasıl yapacağım, telefonum Samsung.

@avkila.tech sıfırla kısmından ağ ve bluetooth ayarlarını sıfırladım fakat olmadı.
Ağ ve bluetooth ayarlarını sıfırla. Sonrasında instagramı komple sıfırdan kur. Ama orjinal instagam kurma. Modifiyeli olanlarından kur. Ayrıca mobil veriden kur hesabını, evin intenetinin ip'sini de değiştir. 192.168.1.1 yap PPoE bağlantısını kapat 1 dakika bekle geri aç.

Ağ ve bluetooth ayarlarını sıfırla. Sonrasında instagramı komple sıfırdan kur. Ama orjinal instagam kurma. Modifiyeli olanlarından kur. Ayrıca mobil veriden kur hesabını, evin intenetinin ip'sini de değiştir. 192.168.1.1 yap PPoE bağlantısını kapat 1 dakika bekle geri aç.
Olmadı, güvenli klasör açıp Instagram uygulamasını oraya ekledim sorunum çözüldü.