Cihaza çip taktım ama Mario maker 2 ve Animal Crossing oyunlarının kartuşları var halihazırda. Online şekilde oynamak istiyorum bunları, cihazın orijinal kısmında online olarak oynamam herhangi bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaza çip taktım ama Mario maker 2 ve animal crossing oyunlarının kartuşları var halihazırda. Online şekilde oynamak istiyorum bunları, cihazın orijinal kısmında online olarak oynamam herhangi bir sorun yaratır mı?

Yaratmaz lakin korsan moddayken mutlaka homebrew Store'dan 90DNS kurup her girdiğinde açmayı unutma. Bu eklenti korsan moddayken Nintendo sunucularına bağlanmanı engeller, bu sayede olası ban risklerini engellemiş olursun. Eğer ban yersen cihazda online tamamen kapanıyor.

Ek olarak sistemin sysnand (orijinal) ve emunand (korsan) olarak ayrıldığından emin ol bazı durumlarda farklı oluyordu ve genelde ban yeme olasılığı oluyordu. Özellikle sistem depolamasına (sysnand) korsan oyun falan yükleme olabildiğince korsan verileri SD kartta sakla.

Son düzenleme:
90DNS artık pek önerilmiyor. Onun yerine DNS MITM kullanmak daha doğru olacaktır.

Artı olarak %100 ban yememe gibi bir durum yok. EmuNAND gibi şeyler riski minimize ediyor fakat garanti vermiyor.