Çizgi Diziler/Animasyonlar ölüyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 464

Emin ol izlemesem böyle yorumlamazdım.

Rick and Morty'e anlamsiz bir yapim diyorsan zaten yorum yapma hakkin ortadan kalkiyor fakat evet animasyonlar oldu.

Sen benim yorum yapma hakkımı kısıtlamaya çalıştığında ben niye senin yorumunu dikkate alayım ki?

Ben de en çok doraemonu severdim. Ama halen çok başarılı olmasada iyi animasyonlar geleceğine inanıyorum.

Ben artık sıkıldım sizin bu ahlakınızdan. Dizi çekiyorlar: Ahlaksız. Film çekiyorlar: Ahlaksız. Çiftler öpüşüyor: Ahlaksız.

Bir kere de dönüp “ulan ben mi yanlışım” deyin be. Dokunsak ahlak bozuluyor kıyamet kopuyor.

Sence dizide izlediğin Morty baştan sona gerçek Morty miydi? Orijinal Morty sence hangi bölümde kayıplara karıştı?

Hangi Morty'nin gerçek olması benim hayatıma kattığım anlama ne gibi bir faydası olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Morty'nin gerçek olması benim hayatıma kattığım anlama ne gibi bir faydası olacak?
Az önce senin dediğine yönelik söyledim, özel birbşey yok vs. demişsin ama iyi bir izleyici bu farkı kaçırmazdı, bence izleyici için ufak ufak serpiştirilen güzel şeyler vardı içinde. Rick and Morty gerçekten konu olarak özel bir dizi çoklu evrenleri gayet iyi ele alıyor bana kalırsa, bu diziyi tam anlamıyla anlamak ve eğlenmek için batı kültürüne ve külliyatına azda olsa hakim olmak bilmek lazım.

Rick and Morty fanı değilim. South Park fanıyımdır genelde. Muhtemelen bir bölüm South Park izlemek senin muhafazakar beyin damarlarını patlatabilir. Looney Tunes kuşağından devam sen güzel kardeşim. Evinde üzülmeye ve kendine bu çizgi filmler neden böyle diyerek ağlamaya devam et. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…