Eski çizgi dizi dediğin şeyler çocuklara yönelikti. Rick and Morty yetişkinler için.

Karşılaştırma yapacak isen o zamanın çocuk dizileri ile bu zamanın çocuk dizilerini karşılaştır, Rick and Morty ile değil.

Özel bir şey dememiş zaten? Paralel evrenlerin iyi işliyor demiş. Siz bence Rick and Morty'i izlememişsiniz bile, cinsellik dolu bir dizi falan sanıyorsunuz.

Emin ol izlemesem böyle yorumlamazdım.

Çok üzülüyorum. Eski çizgi dizilerin kalitesi bakıyorum bir de şimdikine. En popüleri Rick and Morty mesela. Sadece ağır argo ve söylemek bile istemediğim ahlaksız sahneleri ile sevilen bir animasyon dizisi. Sanırım her şey anlamsızlaşmaya başlıyor:(
Ben de en çok doraemonu severdim. Ama halen çok başarılı olmasada iyi animasyonlar geleceğine inanıyorum.

Hangi Morty'nin gerçek olması benim hayatıma kattığım anlama ne gibi bir faydası olacak?
Geek olmak ile alakalı gram bilgin yok. Escapizm'in ne olduğunu dahi bilmediğine yüzde yüz eminim. Buggs Bunny izlemeye devam et bence, bu tarz bilmediğin alanlara hiç bulaşma.

Hangi Morty'nin gerçek olması benim hayatıma kattığım anlama ne gibi bir faydası olacak?
Az önce senin dediğine yönelik söyledim, özel birbşey yok vs. demişsin ama iyi bir izleyici bu farkı kaçırmazdı, bence izleyici için ufak ufak serpiştirilen güzel şeyler vardı içinde. Rick and Morty gerçekten konu olarak özel bir dizi çoklu evrenleri gayet iyi ele alıyor bana kalırsa, bu diziyi tam anlamıyla anlamak ve eğlenmek için batı kültürüne ve külliyatına azda olsa hakim olmak bilmek lazım.

Rick and Morty fanı değilim. South Park fanıyımdır genelde. Muhtemelen bir bölüm South Park izlemek senin muhafazakar beyin damarlarını patlatabilir. Looney Tunes kuşağından devam sen güzel kardeşim. Evinde üzülmeye ve kendine bu çizgi filmler neden böyle diyerek ağlamaya devam et. Sevgiler ;)