NEXXU Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 20 27 Kasım 2024 #1 Continue diyorum hiçbir şey olmuyor.
Çözüm bandito 28 Kasım 2024 Pentium işlemciyi başka bir işlemciye taklit edebilirsin ama işlemci üzerindeki grafik kartını hiç bir şekilde çalıştıramazsın. Doğal olarak cihazının hiç bir macOS sürümü ile uyumu yok.
Pentium işlemciyi başka bir işlemciye taklit edebilirsin ama işlemci üzerindeki grafik kartını hiç bir şekilde çalıştıramazsın. Doğal olarak cihazının hiç bir macOS sürümü ile uyumu yok.
1 12814 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 169 Beğeniler 72 27 Kasım 2024 #2 NEXXU dedi: Continue diyorum hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 102304 Genişletmek için tıkla... Boot Manager altına baktınız mı? Artı 0 Eksi
NEXXU dedi: Continue diyorum hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 102304 Genişletmek için tıkla... Boot Manager altına baktınız mı?
KS KS NEXXU Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 20 27 Kasım 2024 #3 12814 dedi: Boot Manager altına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Boot from file'da dosyalar bile gözükmüyor hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
12814 dedi: Boot Manager altına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Boot from file'da dosyalar bile gözükmüyor hocam.
1 12814 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 169 Beğeniler 72 27 Kasım 2024 #4 NEXXU dedi: Boot from file'da dosyalar bile gözükmüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu boot from file kısmı neresi onu anlamadım Boot sırasından Clover seçildi mi? Artı 0 Eksi
NEXXU dedi: Boot from file'da dosyalar bile gözükmüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu boot from file kısmı neresi onu anlamadım Boot sırasından Clover seçildi mi?
KS KS NEXXU Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 20 27 Kasım 2024 #5 12814 dedi: Bu boot from file kısmı neresi onu anlamadım Boot sırasından Clover seçildi mi? Genişletmek için tıkla... Clover gözükmüyor hocam. Boot from file kısmı boot maintenance Manager altında Artı 0 Eksi
12814 dedi: Bu boot from file kısmı neresi onu anlamadım Boot sırasından Clover seçildi mi? Genişletmek için tıkla... Clover gözükmüyor hocam. Boot from file kısmı boot maintenance Manager altında
1 12814 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 169 Beğeniler 72 27 Kasım 2024 #6 NEXXU dedi: Clover gözükmüyor hocam. Boot from file kısmı boot maintenance Manager altında Genişletmek için tıkla... Şu an hangi işlemi yapıyorsunuz EFİ hazır USB'de mi yoksa bilgisayarın EFİ dizinine attınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
NEXXU dedi: Clover gözükmüyor hocam. Boot from file kısmı boot maintenance Manager altında Genişletmek için tıkla... Şu an hangi işlemi yapıyorsunuz EFİ hazır USB'de mi yoksa bilgisayarın EFİ dizinine attınız mı?
KS KS NEXXU Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 20 27 Kasım 2024 #7 12814 dedi: Şu an hangi işlemi yapıyorsunuz EFI hazır USB'de mi yoksa bilgisayarın EFI dizinine attınız mı? Genişletmek için tıkla... EFI hazır USB'de fakat boot olmadı. Clover yanlış mı yapıyorum acaba? Artı 0 Eksi
12814 dedi: Şu an hangi işlemi yapıyorsunuz EFI hazır USB'de mi yoksa bilgisayarın EFI dizinine attınız mı? Genişletmek için tıkla... EFI hazır USB'de fakat boot olmadı. Clover yanlış mı yapıyorum acaba?
1 12814 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 169 Beğeniler 72 27 Kasım 2024 #8 NEXXU dedi: EFI hazır USB'de fakat boot olmadı. Clover yanlış mı yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... BİOS ayarlarından USB'yi birinci sıraya aldığınızdan emin misiniz vede bootable USB olması gerek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
NEXXU dedi: EFI hazır USB'de fakat boot olmadı. Clover yanlış mı yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... BİOS ayarlarından USB'yi birinci sıraya aldığınızdan emin misiniz vede bootable USB olması gerek diye biliyorum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 27 Kasım 2024 #9 Nasıl bir rehbere bakarak ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama Clover bootloader öldü, onu biliyorum. Artı 0 Eksi
Nasıl bir rehbere bakarak ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama Clover bootloader öldü, onu biliyorum.
KS KS NEXXU Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 20 27 Kasım 2024 #10 12814 dedi: BIOS ayarlarından USB'yi birinci sıraya aldığınızdan emin misiniz ve de bootable USB olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile boot ettiğimde gelen ekran burası. Recep Baltaş dedi: Nasıl bir rehbere bakarak ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama Clover Bootloader öldü, onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Recep abi cevabın için sizin eski rehberlere bakarak eski bilgidayarıma macOS sierra kuracaktım. Artı 0 Eksi
12814 dedi: BIOS ayarlarından USB'yi birinci sıraya aldığınızdan emin misiniz ve de bootable USB olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile boot ettiğimde gelen ekran burası. Recep Baltaş dedi: Nasıl bir rehbere bakarak ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama Clover Bootloader öldü, onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Recep abi cevabın için sizin eski rehberlere bakarak eski bilgidayarıma macOS sierra kuracaktım.