Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Pentium işlemciyi başka bir işlemciye taklit edebilirsin ama işlemci üzerindeki grafik kartını hiç bir şekilde çalıştıramazsın.
Doğal olarak cihazının hiç bir macOS sürümü ile uyumu yok.
Doğal olarak cihazının hiç bir macOS sürümü ile uyumu yok.
Benim bildiğim OpenCore ilede yapılabiliyordu.
NEXXU
Uzman
OpenCore ile boot0SS: Error hatası aldım açamadım.
Eski sistemlere çok vakit harcamak istemiyorum ama böyle bir amacın varsa yardımcı olacaklar için detaylı sitem özelliklerini yazman iyi olur.
NEXXU
Uzman
Eski sistemlere çok vakit harcamak istemiyorum ama böyle bir amacın varsa yardımcı olacaklar için detaylı sitem özelliklerini yazman iyi olur.
Sistemim bu durumda bir tık eski bence de zaman kaybı olur teşekkürler
OpenCore ile boot0SS: Error hatası aldım açamadım.
Boot0af/Boot0ss error..
Hello, been long I haven't been around! I installed my first hackintosh after years of inactivity. I can boot it from my USB drive only, not directly: I get the mentioned error. I read a lot about boot1h but it's not clear. Wish you'll help me there.. thanks ✌ Sent from my Redmi 3s
www.insanelymac.com
NEXXU
Uzman
Buna bakmış mıydınız?![]()
Boot0af/Boot0ss error..
Hello, been long I haven't been around! I installed my first hackintosh after years of inactivity. I can boot it from my USB drive only, not directly: I get the mentioned error. I read a lot about boot1h but it's not clear. Wish you'll help me there.. thanks ✌ Sent from my Redmi 3swww.insanelymac.com
Hocam teşekkürler ama tek anlamadığım şey boot1h dosyasını ne yapacağımı çözemedim.
EFİ klasörüne atılması lazım diye biliyorum Hackintosh önceden ilgilenirdim konusu açılırsa yardımcı olacak arkadaşlar illaki olur.Hocam teşekkürler ama tek anlamadığım şey boot1h dosyasını ne yapacağımı çözemedim.
NEXXU
Uzman
EFI klasörüne atılması lazım diye biliyorum Hackintosh önceden ilgilenirdim konusu açılırsa yardımcı olacak arkadaşlar illaki olur.
Deneyip dönüş yapacağım hocam teşekkürler.
Yine aynı hocam. Bıraktığım görsel boot manager kısmından.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 25
Zahmet olmayacak ise sistem bilgilerini tam olarak belirtir misin?
NEXXU
Uzman
İşlemci Adı: Intel Pentium Dual Core T4500Zahmet olmayacak ise sistem bilgilerini tam olarak belirtir misin
Anakart Modeli: DELL 0N7J7M
Grafik Yonga Seti: Intel GMA 4500(M)(HD)
Bilgisayar Marka Adı: DELL Inspiron N5030
Yeni konular
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-