Elektronik CMF Phone 1 128GB - 9.499 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12601
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 377
  • Etiketler Etiketler
    cmf phone
Aynı satıcıdan 10 bin lira iken almıştım, indirim tutarında iade verilmesi gibi bir şey mümkün mü?

Vergi iadesi için faturaya T.C. nasıl eklenir, sipariş verirken veya hesap bilgilerinde T.C. mi girebileceğim bir alan yok.

Sürekli indirime giriyor.

Ben bu telefonu birkaç gün önce aldım. Telefondan memnumun ama elime geçtiği günün akşamı bir şey fark ettim... Kulaklık girişi yokmuş . Gittim bir tane dönüştürücü aldım. Neden kulaklık girişi eklememişler ki.

Taksit seçeneği yok galiba 3 farklı kredi kartıyla denedim tek çekim oluyor gibi.

iPhone telefonlar gibi Nothing/CMF'nin olayı bu. Daha modern ve özgün tasarım yapmak. Mesela güç ve ses düğmeleri iPhone ile aynı konumda.

Aynı satıcıdan 10 bin lira iken almıştım, indirim tutarında iade verilmesi gibi bir şey mümkün mü?
Amazon kendi sattığı ürünlerde bunu yapıyorda hocam, başka satıcı olduğı için sanmıyorum.

iPhone telefonlar gibi Nothing/CMF'nin olayı bu. Daha modern ve özgün tasarım yapmak. Mesela güç ve ses düğmeleri iPhone ile aynı konumda.
Telefon şarj olurken kulaklık kullanamayacağım bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…