Vergi indirimine uygun.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Aynı satıcıdan 10 bin lira iken almıştım, indirim tutarında iade verilmesi gibi bir şey mümkün mü?
Alınır mı? Günlük kullanım için. İşte ufak tefek Candy Crush tarzı oyunlar, Amazon Facebook Trendyol falan. Kaç yıl götürür?
Legendnoobe
Uzman
Taksit seçeneği yok galiba 3 farklı kredi kartıyla denedim tek çekim oluyor gibi.
iPhone telefonlar gibi Nothing/CMF'nin olayı bu. Daha modern ve özgün tasarım yapmak. Mesela güç ve ses düğmeleri iPhone ile aynı konumda.Ben bu telefonu birkaç gün önce aldım. Telefondan memnumun ama elime geçtiği günün akşamı bir şey fark ettim... Kulaklık girişi yokmuş. Gittim bir tane dönüştürücü aldım. Neden kulaklık girişi eklememişler ki.
Amazon kendi sattığı ürünlerde bunu yapıyorda hocam, başka satıcı olduğı için sanmıyorum.Aynı satıcıdan 10 bin lira iken almıştım, indirim tutarında iade verilmesi gibi bir şey mümkün mü?
Egel
Çalışkan
Telefon şarj olurken kulaklık kullanamayacağım bu yüzden.iPhone telefonlar gibi Nothing/CMF'nin olayı bu. Daha modern ve özgün tasarım yapmak. Mesela güç ve ses düğmeleri iPhone ile aynı konumda.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri