İsimbulamajim
Üstün
Taksit sonunda tekrardan aktif oldu. Neredeyse her karta vade farksız 6 taksit yapıyor. NFC yok diyenler gelmeden çökün.
CMF, tasarim konusunda malzemeden epey calmis. NP 1 ise tam tersi. İlk Nothing telefon oldugu icin, gercekten kafa yorarak olusturulmus bir telefon.
Taksit sonunda tekrardan aktif oldu. Neredeyse her karta vade farksız 6 taksit yapıyor. NFC yok diyenler gelmeden çökün.
NFC olmadan olmuyor çoğu işimizi halledemeyiz, çoğu banka uygulaması NFC istiyor İstanbul'da yaşıyorsan ulaşım için kullandığın akbili yüklemek için yükleme noktası bulamadığında NFC işe yarıyor, olmazsa olmaz.
@MEQ yazmış olduğum mesajın tam olarak hangi kısmını beğenmediniz? Şu an NFC olmayan bu telefona eski telefonumuzdan geçersek bazı bankalar şubeye yöneltiyor bu şekilde bir vakit kaybını göze almaya değer mi? Akbil yükleme noktaları zaman zaman uzak kalıyor acil işi olan birisi NFC olmayan bu telefon yüzünden 10-15 dakikasını kaybedecek, kısacası sırf vadettiği özellikler için alınırsa türlü çileler ile uğraşır.
Dostum birkaç aydır bırak NFC'yi Android 9'da güncelleme almayı bırakmış J7 kullanıyorum. Sadece bir keresinde Ziraat Mobil'in şifresini unuttuğum için kilitlendi, ben de gecenin 2'sinde bankayı arayıp telefonumda NFC olmadığını söyledim ve onlar SMS yoluyla hallettiler.
Demem o ki kullanmak isteyene bahane olacak şeyler değil bunlar. Şu güzelim cihazın her indirim konusu altında NFC gibi sıradan bir özelliğin fanboylarını görmekten bıktım.
@MEQ tamam İBB'yi arayıp akbilime para yükler misiniz de akbile NFC olmadan nasıl geçireceksin bakalım, ayrıca her banka aynı karşılamıyor, yani eğer şu an gündelik hayatında NFC gereksinimi duyan birisi bu telefonu alırsa sorun yaşar ama senin gibi halinden memnun birisi alacaksa alabilir telefon NFC dışında gayet güzel, ayrıca konu altında ürünü alacak kişiler için yaşayacakları olası sorunları belirtmek fanboy olmuyor bilginize.