Çocukken nasıldınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtoMiK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

AtoMiK

Çalışkan
Yer
Türkiye
Ben mesela çocukken bile insanları sevmiyordum, okulu sevmiyorum diye sessizdim. Kimse ile işim olmazdı bitsin de eve gidip bilgisayar ile Wolfteam oynayayım derdim. Kavga sevmezdim, sinir nedir veya şeytanlık nedir bilmezdim ama bazı zina-i veletleri sessiz çocuk görünce ezmeye çalışıyorlar yüz vermediği zaman 2-3 defa daha seninle uğraşır sonra gidiyorlar. Beynini kullanmayan insan türü genelde onların geleceği iyi olmuyor. Şu an yaşım 25 bilgisayarciyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mesela çocukken bile insanları sevmiyordum, okulu sevmiyorum diye sessizdim. Kimse ile işim olmazdı bitsin de eve gidip bilgisayar ile Wolfteam oynayayım derdim. Kavga sevmezdim, sinir nedir veya şeytanlık nedir bilmezdim ama bazı zina-i veletleri sessiz çocuk görünce ezmeye çalışıyorlar yüz vermediği zaman 2-3 defa daha seninle uğraşır sonra gidiyorlar. Beynini kullanmayan insan türü genelde onların geleceği iyi olmuyor. Şu an yaşım 25 bilgisayarciyim.

Clickteam Fusion 2.5 ile uğraşan.
Mario forever fangaming ile takılan.
Kartondan maketler yapan.
Date a Live'den korkan ve utanan.
Oyun delisi, yapyap, oha diyorum izleyen.
Kötü bilgisayar ile saatlerce Undertale oynayan.
Indie oyunlarla takılan ve sistemi yettiği kadar oynayan.
Bisiklet sürmeyi köyde seven.
Paketli Nescafe, poşet çaylara ilgisi olan çocuktum.

4 yaşıma kadar konuşamayan, 10 yaşıma kada sosyalleşmeyen, okuldan eve geldiğimde WoTB oynayan, anne ve babadan az ilgi gören biriydim. Sadece hastalığımı gidermek için ilgilendiler. Okudumsa kendi sayemde okudum. Sağ olsunlar şimdi sağlıklıyım, ilgileniyorlar.

Konuşmaya geç başlamışım. Veya konuşmak istemediğim için konuşmamıştım. Aile yapısından dolayı ilk öğrendiğim duygu da öfkeydi. Şimdi ise öfke yerini strese bıraktı. Ama küçük çocuklara karşı nazik ve sevecendim. Halen de çocuklar beni sever.

Geri
Yukarı Alt