Çok fazla su içmek zararlı mıdır?

10 bira içen tanıdık var, adam su ihtiyacını biradan karşılıyor. 5dk da bir tuvalete gidiyor.
Aynı durumdayım hocam. 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum.
1.75 Boy 72 Kiloyum hocam. Zaman ile düşüreceğim.
Su içmek çok güzelde sürekli çişin geliyor kışın bence 2 litre yeterli.
2 Litre yeterli hocam.
Gün içine dağatarak içiyorsan çok sorun olmaz ama kısa sürede çok hızlı içersen su zehirlenmesi dediğimiz olayı yaşayabilirsin kandaki elektrolit dengesi bozulur.
Bazen aynı anda bazen gün içine dağıtarak. Ne zaman bilgisayar başındaysam o zaman içiyorum hocam.
Bayagidir tekrardan arastirmiyordum varmis belli ki.
Su içmekten ölmem umarım.

Hocam bunu çok acil yenmem lazım. Acaba tükürük azaltıcı bir ilaç var mıdır?

Direkt olarak renge gore yorum yapmak gereksiz endiseye sebep olur biraz, supheleniyorsan nefroloji'ye basvurabilirsin ya da su icme periyotlarini biraz daha bolumlendirebilirsin.
Hocam çok uğraşmak istemiyorum. Direkt sağlık ocağına gidip tahlil yaptırsam. Yoksa devlet hastanesinden randevu da alabilirim.

Hocam çok uğraşmak istemiyorum. Direkt sağlık ocağına gidip tahlil yaptırsam. Yoksa devlet hastanesinden randevu da alabilirim.
Sağlık ocağında yapılıyor benim bildiğim, hastaneye gerek olmaz, bir de yutkunma alışkanlığınla ilgilide doktorla görüş, psikolojikte olabilir alerjikte olabilir, ona göre davranırsın.

İfadeler: 698
Sağlık ocağında yapılıyor benim bildiğim, hastaneye gerek olmaz, bir de yutkunma alışkanlığınla ilgilide doktorla görüş, psikolojikte olabilir alerjikte olabilir, ona göre davranırsın.
Hocam Psikoloji için 1 yıldır randevu alamıyorum (Bulamıyorum). Özele gideceğim mecburen. İstanbul içinde hangi hastaneyi önerirsiniz?

Sadece kan tahlili bu durum hakkinda cok bilgi veremez cunku sodyum ve diger elektrolitlerin seviyesi degisken bir sey cok su icip gidersin referans seviyenin altinda sodyum cikar ya da tam tersi durum olur ve bunun uzerinden de fazla yorum yapilamaz, cok ugrasamam dersen dedigim gibi periyotlarini daha fazla bolebilirsin.

İfadeler: 698
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…