Detaylar
Kim cevapladı?Çok sert olmayan bir kahveyi ılık suyun içine at, attığın şeyi de buzdolabına at, 12 saat beklet.Cold Brew kahve nasıl demlenir? Püf noktaları nelerdir? Gereken malzemeler hangileri? Hangi kahve ile yapmayı önerirsiniz?
denizius
Uzman
French press gerekli mi illa?Çok sert olmayan bir kahveyi ılık suyun içine at, attığın şeyi de buzdolabına at, 12 saat beklet.
Ya da kahve boyutu falan önemli diyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
French Press'li tarif:
www.taftcoffee.com
Normal tarif:
anisahcoffee.com
Cold Brew Nedir, Nasıl Yapılır? En Kolay Cold Brew Tarifleri!
Yaz mevsiminin vazgeçilmezi cold brew kahve bilmen gerekenler ve birbirinden kolay tarifler yazımızda!
Normal tarif:
Doya Doya İçmelik 1 Litrelik Cold Brew Tarifi
Kalın öğütülmüş kahvelerin 12-24 saatlik zaman aralığında demlenmesiyle elde edilen kahveye soğuk demlenmiş kahve, yani cold brew denir. Cold brew kahve; düşük asiditeli yapısı, mideye dokunmaması, pürüzsüz içime sahip oluşu ve ekipmansız hazırlanabilmesi gibi harika özellikleri sayesinde birçok...
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hocam diyorlar da, o kadar elit olamadık.French press gerekli mi illa?
Ya da kahve boyutu falan önemli diyorlar.
Kahveyi suzecek herhangi bir unsur (tulbent bile olur) (kahve zaten dibine çöküyor, ben büyük termosumda yaptığımda dibini icmeyerek çözüyorum
Sanırım medium isteniyordu. En fazla kahveniz az daha acı olur inceyse diye düşündüm.
Zaten tamamen simya yapıyorsunuz. Bir yerden sonra keyfinize göre her şey. Dert değil bana kalırsa bu elitlikler.
denizius
Uzman
Ya hocam diyorlar da, o kadar elit olamadık.
Kahveyi suzecek herhangi bir unsur (tulbent bile olur) (kahve zaten dibine çöküyor, ben büyük termosumda yaptığımda dibini icmeyerek çözüyorum) kâfidir. Ölçüler zaten internette mevcut.
Sanırım medium isteniyordu. En fazla kahveniz az daha acı olur inceyse diye düşündüm.
Zaten tamamen simya yapıyorsunuz. Bir yerden sonra keyfinize göre her şey. Dert değil bana kalırsa bu elitlikler.
Hocam kahve tavsiye etseniz hangisini tavsiye edersiniz.
Mehmet Efendi Colombian isini gorur bence. Bütün markette en sevdiğim kahve ucuzuyla pahalısıyla. Medium çekimdi ve orta kavrulma bir kahve bir kahve.Hocam kahve tavsiye etseniz hangisini tavsiye edersiniz.
Sana lazım olan da Medium çekim, orta ya da sert bir kavrulma.
denizius
Uzman
Sağolun hocamMehmet Efendi Colombian isini gorur bence. Bütün markette en sevdiğim kahve ucuzuyla pahalısıyla. Medium çekimdi ve orta kavrulma bir kahve bir kahve.
Sana lazım olan da Medium çekim, orta ya da sert bir kavrulma.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra