ProfesorGoktug
Becerikli
Başka diske kuramayacaksanız biçimlendirin ama kurma şansınız varsa başka SSD ya da HDD'ye kurabilirsiniz.
Başka diske kuramayacaksanız biçimlendirin ama kurma şansınız varsa başka SSD ya da HDD'ye kurabilirsiniz.
Biçimlendirme yapınca boş alan açıldı ama yine kurulmadı galiba için de onceden Windows 10 olduğu için.Başka diske kuramayacaksanız biçimlendirin ama kurma şansınız varsa başka SSD ya da HDD'ye kurabilirsiniz.
farklı bir diske kuruyorum o zamanBiçimlendirme yapınca boş alan açıldı ama yine kurulmadı galiba için de onceden Windows 10 olduğu için.
bu hatayı veriyor şimdi deBaşka diske kuramayacaksanız biçimlendirin ama kurma şansınız varsa başka SSD ya da HDD'ye kurabilirsiniz.
Ben size nasıl başlamanız gerektiğini söylemiştim, şu ne aşamadasınız bilmiyorum.
tamamdirSistemi kapatıp sadece kurulum yapacağınız SSD'yi bırakın, kurulum kısmında kurmaya izin vermiyorsa diskpart ile diski silin, sonra kuruluma devam edin.
Diskpart kısmında söyleyin yardımcı olayım.
Sistemi kapatıp sadece kurulum yapacağınız SSD'yi bırakın, kurulum kısmında kurmaya izin vermiyorsa diskpart ile diski silin, sonra kuruluma devam edin.
Diskpart kısmında söyleyin yardımcı olayım.
üstten delete partition deneme rağmen diskler silinmiyorDiğer diski yine çıkarmamaışsınız.
Sistemde kuracağınız disk haricinde disk bırakırsanız verileri paylaştırır sonra sorun yaşarsınız, sadece kurulum yapacağınız disk kalsın.