409

Üstün
Makaleler
3
Asus, MSI veya Gigabyte kadar sağlam olmayacağının farkındayım. Ancak internette bu marka ile ilgili BIOS'ta yeteri kadar ayar olmadığı için yaratıcı küfürlerden tutun, neredeyse Turbox'u bile sevdirecek yorumlar var. Bu markanın anakartları gerçekten çok mu kötü ve kısıtlı? Kullanan veya araştıran varsa yorumlarını merak ediyorum.

Bu sefer kendim için B650'li ikinci bir sistem daha kuracağım. İleride anakart bakarsam, buna göre bu markayı doğrudan geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
ASUS, MSI veya Gigabyte kadar sağlam olmayacağının farkındayım. Ancak internette bu marka ile ilgili BIOS'ta yeteri kadar ayar olmadığı için yaratıcı küfürlerden tutun, neredeyse Turbox'u bile sevdirecek yorumlar var. Bu markanın anakartları gerçekten çok mu kötü ve kısıtlı? Kullanan veya araştıran varsa yorumlarını merak ediyorum.

Bu sefer kendim için B650'li bir sistem daha kuracağım. İleride ekran kartı bakarsam, buna göre bu markayı doğrudan geçmeyi düşünüyorum.

BIOS'u falan bilmem ama ürettiği ürünlerin tasarımları çok iyi, anakartta tercihim Gigabyte, MSI, ASUS gibi markalar olurdu.

Ben Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 marka model anakartı kullanıyorum çok memlunum, ilk başta EXPO açamıyorum sanmıştım ama Ramleri 2. ve 4. slotlara takmam gerekiyormuş VRM yapısı da iyi, VRM soğutması da var, canavar gibi çalışıyor.

Allah belasını versin iğrenç bir BIOS'u var. Kurtulacağım yakında. Bir yerlerde TPM ayarı var ancak 1 yıldır arıyorum bulamıyorum. Çok kötü kusacağım vallahi şimdi.

Evet o beklediğim yorumlardan birisi geldi. Aslında az çok tahmin edebiliyordum. Çünkü dün 2060'lı arkadaşın sistemiyle uğraşırken BIOS girelim dedik. Girmez olaydık. Görüntülü arama da adam sinir küpüne binip kudurdu. Hangi ayarı söylersem o ayar olmaması gereken yerde oluyor veya olmuyor. Çoğu olması gereken ayar yok. B serisi değil de sanki A serisi anakart kullanıyor.

Anakartı almayın. Bende deneyimledim ve çoğu özellikten mahrumdu. Tabii en son nesil bir anakart alıyorsanız durum farklı olabilir. Standart bir model ise A320, B450 tarzı, daha köklü markalardan alınız.

Evet o beklediğim yorumlardan birisi geldi. Aslında az çok tahmin edebiliyordum. Çünkü dün 2060'lı arkadaşın sistemiyle uğraşırken BIOS girelim dedik. Girmez olaydık. Görüntülü arama da adam sinir küpüne binip kudurdu. Hangi ayarı söylersem o ayar olmaması gereken yerde oluyor veya olmuyor. Çoğu olması gereken ayar yok. B serisi değil de sanki a serisi anakart kullanıyor.

Anakart olarak kesinlikle Colorful almayın birçok kişi öyle sorunlar yaşamış, ekran kartı olarak aynısını diyemeyeceğim. Ekran kartı olarak başarılı gibiler.

Anakart olarak kesinlikle Colorful almayın birçok kişi öyle sorunlar yaşamış, ekran kartı olarak aynısını diyemeyeceğim. Ekran kartı olarak başarılı gibiler.

Hocam konuyu düzenlerken yapay zekanın azizliğine uğradık kusura bakmayın. Ekran kartı değil anakart olacaktı. Düzelttim şimdi :D.

Anakartlarından bazı kullanıcılar şikayet ediyor bios ayarlarında problem yaşadıklarına dair fakat ileri düzey kullanıcılar, araştırmacılar, sorun çözmeyi seven kullanıcıların da anakartlardan çok memnun olduğunu, fiyat/performans şampiyonu ilan ettiklerini görüyorsunuz.

ASUS, MSI veya Gigabyte kadar sağlam olmayacağının farkındayım. Ancak internette bu marka ile ilgili BIOS'ta yeteri kadar ayar olmadığı için yaratıcı küfürlerden tutun, neredeyse Turbox'u bile sevdirecek yorumlar var. Bu markanın anakartları gerçekten çok mu kötü ve kısıtlı? Kullanan veya araştıran varsa yorumlarını merak ediyorum.

Bu sefer kendim için B650'li ikinci bir sistem daha kuracağım. İleride anakart bakarsam, buna göre bu markayı doğrudan geçmeyi düşünüyorum.

Anakartları fiyat performans oluyor genellikle ve ben şahsen seviyorum, tüm gün BIOS'ta takılan biri değilsiniz sonuçta artı olarak da beyaz ekran kartı tasarımları çok güzel.