Her sağlayıcı'nın kullandığı routing yöntemleri farklıdır. Kesin şu iyidir diyemeyiz. Ama mevcutta abone olduğun sağlayıcıda hız yükseltme pinge etki etmiyor. Atıyorum Millenicom'da 100 Mbps'de CS2 pingin 34 ms. Kalkıp bu hızı 10 Gbps'de yapsan pingin 34 ms altına düşmez pek.

Sağ ol ekmekarasıssd abi. Bu arada 2025'e kadar beğeni banım var ondan beğenemiyorum yanlış anlamayın.

Sağ ol ekmekarasıssd abi. Bu arada 2025'e kadar beğeni banım var ondan beğenemiyorum yanlış anlamayın.
Hiç önemli değil hocam. Sadece yine ilk mesajımda dediğim gibi. Kurumsallar haricinde firma asla tercih etmeyin. Comnet'e bakın resmen dükkan işletir gibi ISS işlettiler sonucu da bu.

Şu an Comnet - TürkNet için kampanya çıktı. Comnetten geçişe özel 2 ay ücretsiz hak tanınmış TürkNet'den. Evvelki zamanlarda TürkNet'e burun kıvıran ne kadar abone varsa TürkNet'e koşturuyor şu an.

Son düzenleme:
Vallah bende orta malı oldum hocam TurkNet, Türk Telekom, Millenicom bu 3'ünde gezdim hep son olarak evime zorla Türk Telekom'a fiber cektirdik 1000 Mbps alıyorum simdi Comnet'te ucuz diye geçmeyi dusunuyordum ama patladı xd.

Ben de TurkNet ve millenicomdaydım Millenicom hiç stabil değildi çok yavaştı TurkNet'te de 5 gün boyunca internet gelmeyince Digitürk'e geçtim.

Screenshot_20241212-113618_Brave.webp

Bir Blog sitesinde hakkında yazılan makale sonrası Comnet yetkilisinin bir tanesinin yazdığı yorum. Blog sahibi'nin anlattığına göre mail adresi vs. Comnete aitmiş. Bu bilgi ne kadar doğrudur fikrim yok.

Gayet iyi olmuş. Zaten Comnet ve Netgsm vs bunları önermiyorduk. Fakat Netgsm de bile 'uCuz QaNKA Turkcell aLtYapıSını kUllAnıYOR ' diye linçliyorlardı. Ayrıca dinleyen yoktu. Şimdi hepsi suspus oldular :). Biri kapandı biri de yüklü miktarda zam yaptı. Artık dinlemeseler bile geçebilecekleri bir ISS kalmadı :).
NetGSM ne alaka? NetGSM'in suçu yok ki durum hakkında. BTK'nın kararına uymayarak kanunsuzluk yapan Turkcell.

Eki Görüntüle 106593
Bir Blog sitesinde hakkında yazılan makale sonrası Comnet yetkilisinin bir tanesinin yazdığı yorum. Blog sahibi'nin anlattığına göre mail adresi vs. Comnete aitmiş. Bu bilgi ne kadar doğrudur fikrim yok.
Comnet MH'de çalışan biri olabilir belki, bilemeyiz. Paraları kesin yatırılar veya yatırmazlar dememeliyiz.  Yatırmazlarsa diye ifade kullanabiliriz. Dava açarlar, uğraşıp dururuz sonra. :hehehe:

Comnet MH'de çalışan biri olabilir belki, bilemeyiz. Paraları kesin yatırılar veya yatırmazlar dememeliyiz.  Yatırmazlarsa diye ifade kullanabiliriz. Dava açarlar, uğraşıp dururuz sonra. :hehehe:
Her halükarda Comnet tee baştan çürüktü. Tabi bunu gel de zamanında Comnet kullanıcılarına anlat. Tek dedikleri ucuz fiyattı. Bir ara Netspeed'in leş Twitch performansı yüzünden geçmeye niyetlendim ama sora sora öğrendim ki olan pingim 28'lere fırlarmış geçersem 18'den. Vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişim. 2021 sularıydı.