Bu konuyu merak edenler dün şu kampanyalı klavyeyi söyledim. Kargo detayında ödemeyi yapmışlar. Büyük ihtimalle sitede eski görseli kullanıyorlar. Burayı okuyorlarsa halen şu siteyi düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr
Yani aklına bu konu takılan varsa şu anlık kargoyu size ödetmiyorlar. Tabii böyle bir şey olursa ücretsiz kargo yerine fiyatı neyse belirtip ödemede almalarını da öneririm. Nakit olayı bu dönemde en azından bayağı saçma, yanımda 200 ₺ harici bozuk para olmuyor.
Daha demin aldım ve kargo ücreti ödemedim. Şu an yeni klavyeden yazıyorum. Havit KB904L göre bayağı sessiz ve çok garip geldi. Alışmam bir tık uzun sürecek gibi duruyor. Uygulaması gayet güzel ve ayarları basit, sadece halen şu switch gecikme ayarını nasıl yapmama gerektiğini anlamıyorum. Sağ üstteki vidadan basit bir şekilde firmware güncellemesini yaptım. Rapid Trigger ayarını da 0.8 olacak şekilde enter tuşu hariç ayarladım. Competitive mode için CS, Valorant, Apex ve R6 için profiller de var.
Keşke bu klavyeler ortak bir uygulamada birleşip, bu profilleri birbirleri ile paylaşabilseler.
Bir de gelen kutuda şeffaf klavyenin görseli vardı. Bir an stokta yoktu öbürünü yolladılardan korktum. Ama kutu içinden beyaz olanı çıktı. Bir de kutunun sol ve sağındaki connect game bantları parçalanmış. Umarım kutu değişikliği yapıp iade bir ürün yollamamışlardır. Birkaç haftada sorun varsa gösterir diye düşünüyorum.
Klavye, kutu içeriği ve kablo falan pek kullanılmış hissi vermedi. Ama bu bantları önceden ayarlayıp, kutu içeriğinde hangi renk var diye de bakmış olabilirler. Kablo 8K Hz olmadığından örgü değil ama gayet güzel, yine de örgü beklerdim. Kargo ertesi gün geldi, gerçi Ankara'da yaşamamla da ilgisi var. Ama hızlı kargolamaları da iyi, genelde küçük sitelerden bir şey söylersem özellikle kıyafet vb. çok bekletiliyorum.