Pek ümitli değildim 2233 açıcagından 1-2 dk akıcılık guzeldi başka bir sevıye gibi gelmıstı
zaten Hero gelmişti umursamadım hemen yeni setup ı kurmaya başladım. Hocam DC kullanıyor musun?
Kullanıyorum, nick ruhl5094. Bu süreç beni çok yıprattı zaten ya, zerre zevkim kalmadı PC işine. Bilmiyorum benim hikayemi tam biliyor musun, anlatmıştım konularda parçalanmadan önce. 14700k'sıydı 7800x3d'siydi derken 1 yılımız çöp oldu. Bu kadar hataya rağmen yine toplanan sistem yanlış külliyen
Uzaklaşıcam bu işlerden zaten az kaldı, daha elimden bir şey gelmez zaten. 6600 açamıyor çip, bu mobo'da açamaması çok normal, 6400 patlayıp durması da normal. M-Die zaten bu kadar zorlanması mantıklı değil tight anlamda.
A-Die şart bu işler için ya da 8000+ istiyorsan 24 gb M-Die fena değil. 16 gb M-Die direkt lanetli. Yolda görsem bedavaya dağıtsalar yine almam bu saatten sonra
Ne aldıysam M-Die geldi 6000 c30 muhabbeti yüzünden.
Acemilere iyi saplıyorlar bu sektörde, hiç acımaları yok. Aylardır şurda o yüzden uğraştım millet hata yapmasın diye, bana olan olmuş zaten giden geri gelmez daha
Aylardır garantilerde süründük 4-5 ram anakart değiştik, 4 tane çip değiştik. Sonuç yine hüsran
Pek ümitli değildim 2233 açıcagından 1-2 dk akıcılık guzeldi başka bir sevıye gibi gelmıstı
zaten Hero gelmişti umursamadım hemen yeni setup ı kurmaya başladım. Hocam DC kullanıyor musun?
Senin PBO/CO değerleri nedir bu arada? PyPrime üzerine falan onlar da etkili, ECLK ile 6.2 alan tipler var
Senin anakartta CS FPS rekoru kırmıştım ben 1080p'de, unlost geziyordu ya etrafta 5090 6400 c28 RAM ile 1030 fps aldım diye, aynı ayarlarda 1042 aldım ben de
Ben kendi sistemim haric herkesin sistemini adam ettim, bende böyle bir sıkıntı var, kendim tofaşa biniyorum ama millete merso ayarlıyorum.
ECLK+PBO +200 ile 5.6 GHz sabitlemiştim 9800x3d'yi, ama stabil kalmıyordu sıcaklıktan dolayı. Rog Ryujin 360 push pull bile soğutamıyor.
Delid + direct die cooling + custom loop + mora 4 falan gibi custom radyatörler lazım.