Detaylar
Kim cevapladı?Peki teşekkür ederim @11115 nebinin en son ki videoyu izledin mi? Bu adam da yorum silme gibi hobi var sanırsam![]()
İzledim, eleştirel, yapıcı ya da direkt olumsuz yorumları siliyor. Egoist ve sponsorluk bazlı küçük bir YouTuber. Neden sponsorluk bazlı içeriklerinde de markayı eleştiren yorumların kaldırıldığına da şaşırmamak lazım.
Küçük vizyonlu insanlar büyüyemezler...
Hocam baslıktakı konuyu dagıtmamak adına Lian Li konusunu baska yerden konusabılır mıyız?
Discord hesabınız varsa paylaşın ekleyeyim hocam.
- Makaleler
- 1
VT3 güveniyor musunuz, çip all core -15 uyguladım, +75'i de sildim, unlimited test ettim.
@Melkor RAM'leri değişelim mi
Mavi ekran yemekten Windows bir hal oldu 2:1 mod yüzünden. Ver senin RAM'leri 8800 yaparım. Deadfellow olsa şey derdi, o RAM'lerle 8000 rüyanda bile göremezsin.
@Melkor Saçların yanlar ful beyazlamış, peder 50'sinde ağardı, ben gençliğin baharında ağardım. Nebi'nin yolundan gidip sıfıra vurucam saçları. Ne varsa kelde var.
@Melkor Artık top sende, en son topu Behram'a devrettim, adamın soğutucu patladı, ne zaman birine bir şey devretsem başına iş geliyor. Bir mevzu olursa iletirsin, herkese bol şanş.
@behramabi Sen de hakkını helal et dostum, başına iş açtık durduk yerde. Artık istifa zamanı geldi, 2:1 mod bile açamıyoruz. En fazla bu oluyor.
@Ünsal İçmez Zaten bizi unuttu gitti, bu konuda buluşan herkesin başına iş geldi, Kitten hariç. Aramızda en şanslı o çıktı. Hayat bize gülmedi Behram kardeş @behramabi
Son düzenleme:
Melkor
Becerikli
@Ayhan Dönmez sen yeni kit alıp bu yola devam edecek gıbısın vallahi 
- Makaleler
- 1
Biraz gençlerin önünü açmak lazım, ben yaşlandım artık. Gençler gümbür gümbür geliyor arkadan. Biz fazlalık oluruz bu saatten sonra burada.@Ayhan Dönmez sen yeni kit alıp bu yola devam edecek gıbısın vallahi![]()
Yeni kit, yeni işlemci, yeni anakart. 1 yıl Karhu'ya hangi çip dayanır kardeş
- Makaleler
- 1
Aga Müslüm Baba ne diyorsa o, bu saatten sonra 4800 2:1 bile fazla bize.
Eki Görüntüle 168545
Aga müslüm baba ne diyorsa O, bu saatten sonra 4800 2:1 bile fazla bize.
Thermal frame söktün mü onu söyle