Corsair 6200MHz CL28 RAM VDDP Voltaj Ayarları ve ZenTimings 1:1 Mod Stabilite Deneyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11115
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 294
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş co şu an için kapalı eclk kullanmıyorum override +200 vermiştim. Bu havalar soğumadan olmaz benim işim.

İsterseniz kendim için yazdığım Lian Li scriptini paylaşabilirim. Scripte tıkladığınızda Lian Li açılıyor, 15 saniye sonra geri kapanıyor. Böylece sürekli arkada çalışmadan renk profilleri ve fan ayarları kontrolcüye yükleniyor. ( fan ayarı motherboard seçili yani anakarta geçiyor fan köntrolu)

Bu scripti task Schedular'dan New task olarak ekleyip "when PC starts up" dediğinizde PC açıldığında script otomatik devreye giriyor, bilgisayar açılıyor Lian Li yazılımı yükleniyor, 15 saniye sonra geri kapatılyor.

RAM ve anakart üzerindeki RGB içinde open RGB kullanıyorum. Armoury Crate spyware.

Bu da benim setup

Hocam Wi-Fi modeli benim uygun olur mu?

Beyazında ayrı bi cazibesi var, elinize saglık.

Hocam Wi-Fi modeli benim uygun olur mu?

Beyazında ayrı bi cazibesi var, elinize saglık.

Muhtemelen çalışır hocam.

sc start
@echo off
sc start LConnectService
echo Hizmet başlatıldı. 15 saniye bekleniyor...
timeout /t 15 /nobreak > nul
sc stop LConnectService
echo Hizmet durduruldu.
pause

Scirpti text dosyasına yapıştırın. .bat dosyası olarak kaydedin.

Servislere gidin.

L-connect Service Watcher disabled yapın.
L-connect Service manuel alın.

Scripti çalıştırın.

Ekleme: Watcher servisi, yazılımın arkada çalışıp çalışmadığını kontrol ediyor. Siz ne kadar l-connect service servisini kapatmaya çalışsanızda watcher arkada çalıştığı sürece yeniden açıyor.

Bir de ben şöyle bir şey yasadım, fanların RGB'sıni kapatıyorum 1-2 saat sonra resetlıyordu kendını tekrar aktıf oluyordu ısıklar sizde yasadınız mı böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ben şöyle bir şey yasadım, fanların RGB'sıni kapatıyorum 1-2 saat sonra resetlıyordu kendını tekrar aktıf oluyordu ısıklar sizde yasadınız mı böyle bir şey?

Hiç yaşamadım çünkü bende arka planda l-connect çalışmıyor. Siz l-connect yazılımını kapatsanız bile arka planda servisi çalışıyor. Zaten yazdığımız scriptin de amacı bu. Script şunu yapıyor; 15 saniyeliğine l-connect servisini çalıştırıyor böylece sizin ayarlarınız kontrolcüye yükleniyor ve 15 saniye sonra l-connect servisi kapatılıyor. Yani RGB ayarlarınızın uygulanması için servisin bir kere çalıştırılıp ayarların kontrolcüye yüklenmesi yeterli. Sonrasında servisin arka planda çalışmasına gerek yok.

Ekleme: L-connect uygulamasına girebilmeniz için servislere gidip l-connect servisini çalıştırmanız gerekiyor. Watcher servisini açmanıza gerek yok.

Eve gecince ilk yapcagım iş bu olacak sırf bu dengesizlik yzuunden sogudum ürünlerden.

Eve gecince ilk yapcagım iş bu olacak sırf bu dengesizlik yzuunden sogudum ürünlerden.

İlk aldığımda fanları yaptığım ilk iş bu arkada sürekli çalışmasına çözüm bulmak oldu. ChatGPT'ye danışarak böyle bir çözüm buldum. Aylardır kullanıyorum aşırı memnunum.

Benim Wi-Fi olması kafama takıldı belkıde senkron ondan bozuluyr scrıpti denemem lazım acilen

Benim Wi-Fi olması kafama takıldı belkıde senkron ondan bozuluyr scrıpti denemem lazım acilen

Eğer script çalışmazsa manuel olarak watcher servsini disabled yapın. L-connect service servisini de Manual'e çekip başlatın sonrasında durdurun hocam. Zaten scriptin işlebi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…