Corsair Dominator Titanium vs G.SKILL Trident Z5 Neo

Tamamdır şimdi anladım işte. Çok teşekkür ederim Ayhan hocam. O halde tek seçenek cl26 g-skill kalıyor. Bir ram'e de 33 bin lira veresim şahsen hiç gelmiyor ama neyse yapacak bir şey yok artık

Tamamdır şimdi anladım işte. Çok teşekkür ederim Ayhan hocam. O halde tek seçenek cl26 g-skill kalıyor. Bir ram'e de 33 bin lira veresim şahsen hiç gelmiyor ama neyse yapacak bir şey yok artık
Geçen 25k idi, bekledikçe zamlanıyor yapacak bir şey yok. Takıntılıysan başka seçeneğin yok, 6600 almadığın için geriye tek o kalıyor. 6000 CL30 alınmaz o paraya M-Die çıkacak çünkü, çok eski çip.

Milyonda 1 gibi bir ihtimal bu hocam aman diyeyim.
Dominator'dan M çıktığını görmedim daha. Mümkünse de görmeyelim.
6000 CL30 G.Skill olan M ama Corsair'i bilmiyorum, Dominator ise A belki gelebilir. 6000 CL30 çok riskli, o riske girmezdim. Ya 6600 CL32 ya da CL26 başka opsiyon bence yok

Milyonda 1 gibi bir ihtimal bu hocam aman diyeyim.
Dominator'dan M çıktığını görmedim daha. Mümkünse de görmeyelim.
Aaaa öyleyse durum değişir hocam. Milyonda 1 ihtimale de denk gelmem heralde ya o kadar da şanssız değilimdir Kumara girsem mi acaba ? Cidden altı üstü bir ram 33 bin lira parayı haketmiyor yani.

@LH44 Bu diğer konudaki arkadaşa BIOS update öğretirsen 6600 c24 yapalım artık ben öğretemedim sıra sende.

Aaaa öyleyse durum değişir hocam. Milyonda 1 ihtimale de denk gelmem heralde ya o kadar da şanssız değilimdir Kumara girsem mi acaba ? Cidden altı üstü bir ram 33 bin lira parayı haketmiyor yani.
6000 CL30 Dominator deneyebilirsin ama G.Skill deneme o M-Die gelecek. Dominator bilmiyorum bakmadım. Eğer firma o an elinde M-Die mevcutsa onla binleyip yollar sana ama CL26 için onu yapamaz, onun için A şart 16Gbit'lerde.

6000 CL30 G.Skill olan M ama Corsair'i bilmiyorum, Dominator ise A belki gelebilir. 6000 CL30 çok riskli, o riske girmezdim. Ya 6600 CL32 ya da CL26 başka opsiyon bence yok
Bakabildiğim anakartlarda Hynix A-die, Dominator 6000MT/s CL30.

Çok şanssız biriyseniz M gelebilir. Ama dediğim gibi milyonda 1 ihtimal gibi bir şey.

6000 CL 30 G-SKİLL'i direkt eledim zaten hocam takip listemden çıkarttım. Dominator titanium CL30 kumarına girsem mi onu düşünüyorum. Bu arada m-die çıktı diyelim ne kaybedecem ? O.c potansiyeli yok dedi LH44 hocam. Onun dışında ne kaybettirirki bana ?

Bakabildiğim anakartlarda Hynix A-die, Dominator 6000MT/s CL30.

Çok şanssız biriyseniz M gelebilir. Ama dediğim gibi milyonda 1 ihtimal gibi bir şey.

@Krmm Bu fiyat nedir arkadaş ya, vazgeçtim alma. Direkt sistem diziliyor bu paraya

Ben sana önerdiğimde 25k değil miydi bu.

Yok değil de A'ya kıyasla daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…