Tamamdır şimdi anladım işte. Çok teşekkür ederim Ayhan hocam. O halde tek seçenek cl26 g-skill kalıyor. Bir ram'e de 33 bin lira veresim şahsen hiç gelmiyor ama neyse yapacak bir şey yok artıkCorsair olanda da M gelebilir ama G.Skill olanda M gelme olasılığı çok çok yüksek. Yani bunlar çok eski kitler, daha doğrusu çip eski. Elde kalmışları iteliyorlar, bu tuzağa düşme. Fiyatı 10k olsaydı ne gelirse gelsin al derdim. Vereceğin fiyatta A-Die olmak zorunda yoksa alınmaz. Alıp iade etmen gerekir. 6000 CL30 Corsair-G.Skill ikisinde de risk var 2x32'lerde, G.Skill'deki risk daha yüksek. 6600 CL32 almam diyorsan tek seçeneğin 2x32 CL26 olan, A-Die olduğu kesin onun çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Geçen 25k idi, bekledikçe zamlanıyor yapacak bir şey yok. Takıntılıysan başka seçeneğin yok, 6600 almadığın için geriye tek o kalıyor. 6000 CL30 alınmaz o paraya M-Die çıkacak çünkü, çok eski çip.Tamamdır şimdi anladım işte. Çok teşekkür ederim Ayhan hocam. O halde tek seçenek cl26 g-skill kalıyor. Bir ram'e de 33 bin lira veresim şahsen hiç gelmiyor ama neyse yapacak bir şey yok artık![]()
Milyonda 1 gibi bir ihtimal bu hocam aman diyeyim.
Dominator'dan M çıktığını görmedim daha. Mümkünse de görmeyelim.
- Makaleler
- 1
6000 CL30 G.Skill olan M ama Corsair'i bilmiyorum, Dominator ise A belki gelebilir. 6000 CL30 çok riskli, o riske girmezdim. Ya 6600 CL32 ya da CL26 başka opsiyon bence yokMilyonda 1 gibi bir ihtimal bu hocam aman diyeyim.
Aaaa öyleyse durum değişir hocam. Milyonda 1 ihtimale de denk gelmem heralde ya o kadar da şanssız değilimdirMilyonda 1 gibi bir ihtimal bu hocam aman diyeyim.
- Makaleler
- 1
@LH44 Bu diğer konudaki arkadaşa BIOS update öğretirsen 6600 c24 yapalım artık ben öğretemedim sıra sende.
6000 CL30 Dominator deneyebilirsin ama G.Skill deneme o M-Die gelecek. Dominator bilmiyorum bakmadım. Eğer firma o an elinde M-Die mevcutsa onla binleyip yollar sana ama CL26 için onu yapamaz, onun için A şart 16Gbit'lerde.Aaaa öyleyse durum değişir hocam. Milyonda 1 ihtimale de denk gelmem heralde ya o kadar da şanssız değilimdirKumara girsem mi acaba ? Cidden altı üstü bir ram 33 bin lira parayı haketmiyor yani.
Bakabildiğim anakartlarda Hynix A-die, Dominator 6000MT/s CL30.6000 CL30 G.Skill olan M ama Corsair'i bilmiyorum, Dominator ise A belki gelebilir. 6000 CL30 çok riskli, o riske girmezdim. Ya 6600 CL32 ya da CL26 başka opsiyon bence yok![]()
Çok şanssız biriyseniz M gelebilir. Ama dediğim gibi milyonda 1 ihtimal gibi bir şey.
6000 CL 30 G-SKİLL'i direkt eledim zaten hocam takip listemden çıkarttım. Dominator titanium CL30 kumarına girsem mi onu düşünüyorum. Bu arada m-die çıktı diyelim ne kaybedecem ? O.c potansiyeli yok dedi LH44 hocam. Onun dışında ne kaybettirirki bana ?@LH44 Bu diğer konudaki arkadaşa BIOS update öğretirsen 6600 c24 yapalım artık ben öğretemedim sıra sende.
6000 CL30 Dominator deneyebilirsin ama G.Skill deneme o M-Die gelecek. Dominator bilmiyorum bakmadım. Eğer firma o an elinde M-Die mevcutsa onla binleyip yollar sana ama CL26 için onu yapamaz, onun için A şart 16Gbit'lerde.
- Makaleler
- 1
Bakabildiğim anakartlarda Hynix A-die, Dominator 6000MT/s CL30.
Çok şanssız biriyseniz M gelebilir. Ama dediğim gibi milyonda 1 ihtimal gibi bir şey.
@Krmm Bu fiyat nedir arkadaş ya, vazgeçtim alma. Direkt sistem diziliyor bu paraya
Ben sana önerdiğimde 25k değil miydi bu.
Yok değil de A'ya kıyasla daha az.6000 CL 30 G-SKİLL'i direkt eledim zaten hocam takip listemden çıkarttım. Dominator titanium CL30 kumarına girsem mi onu düşünüyorum. Bu arada m-die çıktı diyelim ne kaybedecem ? O.c potansiyeli yok dedi LH44 hocam. Onun dışında ne kaybettirirki bana ?
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor