348375
Becerikli
Çok basit bir işlem, marka-model bakacak sadece. Tam mod açıp modüle tıklayacak. Orada çipi belirtir yazılım. SPD'den okuyor.
Menünün tanıtım videosu olsa aslında.
Çok basit bir işlem, marka-model bakacak sadece. Tam mod açıp modüle tıklayacak. Orada çipi belirtir yazılım. SPD'den okuyor.
Bu işlemi Bana geldiğinde ben yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 221596
Eki Görüntüle 221597
@348375 Bu şekilde HWiNFO Tam moddan, RAM kısmından bakılıyor.
Aldım ki çoktan kargoda zaten keşke evvelden iyice araştırsaydım.Yaparsın. Zaten satıcının bunu yapmasına gerek yok, Hynix ihtimali sıfıra yakın bu kitin. Ama almadan önce ne aldığını bilmek genelde iyidir.
Aldım ki çoktan kargoda zaten keşke evvelden iyice araştırsaydım.
@Ayhan Dönmez hocam bu RAM'leri hızlı satış fiyatı olarak ne gireyim sizce geldiğinde kuramazsam vs sıfır almak durumunda alacağım 19.000'e XPG 32 GB vardı 16x2 şeklinde.
Alacağın fiyata 2x16 GB bulabilirsen daha iyi olur, AMD sistemler Dual kit i sever. Samsung olmasının büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum. Çok uygun fiyata bulduysan bunu, yapıştır. Bir şekilde sonra da kit yaparsın.
DDR5'te fark düştü DDR4'e göre ancak AMD'de daha az fark var Dual ve Single arasında RAM hızından çok gecikme daha önemli Intel'de monolitik kalıpdan dolayı daha çok fark yaratır.
Fiyat olarak Vengeance'ler "Corsair" yazdığı için şişik ama siz uyguna aldınız sayılır Single 6000@30 16g kitin 9.500₺ olduğu dönemde 32g kit 12.500₺ ama 12.000₺'e çekseniz daha iyi olurdu.
Hocam DRAM sorunundan anlar mısınız şu an BIOS Update yaptım fakat ekran gitti DRAM ışıgı yanıyor konuma bakabilir misiniz?