348375
Becerikli
@Bandırmalı1965 @Ayhan Dönmez @Hasan Merkit @LH44 hocam RAM'ler geldi ıslak mendille sarmış nemlenmiş anakartı yolladığım için deneyemiyorum bozulmuş olma ihtimali var mı?
Evet var. Hangi akla hizmet ıslak mendille sarıldı?@Bandırmalı1965 @Ayhan Dönmez @Hasan Merkit @LH44 hocam RAM'ler geldi ıslak mendille sarmış nemlenmiş anakartı yolladığım için deneyemiyorum bozulmuş olma ihtimali var mı?
Evet var. Hangi akla hizmet ıslak mendille sarıldı?
RGB, sadece RAM çalıştığı zaman yanmaz. O anlama gelmez maalesef. BIOS yuvası kırık derken fotoğraf atabilir misiniz?@Hasan Merkit hocam taktım şimdi ekran yok. Bu Anakartta'da bunun BIOS yuvası kırık, ekran yine yok ama RGB ışıgı yanıyor. RAM'in çalışıyor mu demek bu?
RGB, sadece RAM çalıştığı zaman yanmaz. O anlama gelmez maalesef. BIOS yuvası kırık derken fotoğraf atabilir misiniz?
Eski RAM'ler elinizde duruyor mu? Eski RAM ile görüntü alabiliyor musunuz?BIOS yuvası yerinden çıkık turuncu ışık yanıyor anakartta ama diğer RAM'leri takınca da yanıyor
Eski RAM'ler elinizde duruyor mu? Eski RAM ile görüntü alabiliyor musunuz?
Hayır bir de bu anakartta bir soket PIN'i yamuk.
@LH44 @Ayhan Dönmez @Hasan Merkit hocam bu RAM'leri deneyeceğim de daha sonra sağlamsa satmayı düşünüyorum bunun dışında en iyi Hynix modeli nedir SK Hynix diye geçen bir RAM buldum a die b die yazmıyor neden acaba yazması gerekmiyor mu HWiNFO fotoğrafı ekledi satıcı.
@Ayhan Dönmez @LH44 RAM Samsung b die çıktı a die ile farkı ne hangisi daha iyi şimdi Memtest86 testine sokucam, çalışıyor RAM.
EXPO açtım stabil şu an.