Valla hocam nova 1 de olsa her haritada oynamış arkadaş. Takdir ederim ben yine de, bizim patates Turko'lar Dust 2 oynayıp oyun oynadığını sanan oyuncular.
Bir de lobi açıyoruz Overpass, Train var davet ettiğim adam gelip ''D2 aç'' diyor, bile göre geldiği lobiden açmayınca trip atarak ayrılıyor. Diğer mapleri bilmiyorlar öğrenmek de istemiyorlar.

Bir de lobi açıyoruz Overpass, Train var davet ettiğim adam gelip ''D2 aç'' diyor, bile göre geldiği lobiden açmayınca trip atarak ayrılıyor. Diğer mapleri bilmiyorlar öğrenmek de istemiyorlar.
Aynı durumdan muzdaribim, en sonunda çok afedersin ''DUST 2'nizi T**** SÜRDÜM'' diye isim değiştirip lobi açmıştım. Anca 5 adam doldurabildim, onlar da haritayı bilmiyordu zaten:LOL:

Akıcı değil, bulanıklaştırma efekti yüzünden vuruşları göremiyorum. Aimini geliştirmen lazım. Yine de gelecek vadediyor.

Sağ olun görüşünüz için teşekkür ederim.

Hocam genelde 3, 4 kişi aldığım kısımları koymaya çalıştım onlarda da adam gibi One-shot atamamışım. 5, 6 eldeki kesitlerden aldım bu vuruşları. Bir oyun da ortalama 35-45 dk arası sürüyor. Bir dahaki projemde çoğunlukla One-shot şeklinde yapmayı planlıyorum.

Ustte soylendigi gibi bulaniklastirma efektine ek olarak, video cok yumusak ve bulanik. Oyun ici ayarlarinizdan mi, 4:3 oynadiginiz icin mi yoksa sonradan edit ile alakali bir sorun mu pek anlamadim ama cozulse hos olur. Son olarak da tipik bir toxic LEM oyuncusu hareketi gibi AK ile her spray atacaginiz zaman crouch spray yapmayin, hem gorsel olarak da kotu duruyor.

Başlangıç için güzel ama birkaç eksiği var.

Birincisi çok olağan vuruşlar var, 1000 saati deviren çoğu kişi şurdaki fragların yarısını her round yapıyor yani. Esprisi kalmıyor böyle.
İkincisi oynarken kayıt almak yerine demo dosyasından kayıt al. Böylece her türlü kamera açısını kullanabilirsin, HUD da gizleyebilirsin.

Bir de uzun kaçmış sanki biraz.

Yıllar önce benim yaptığım vardı, ben orada demo kullanmıştım:

Video ismi fazla iyi, video çok güzel olmuş😄

Konuya gelecek olursam dürüst olmalıyım pek bir esprisi yok. Ben de öyle üst seviye bir edit yapamam mesela.

Video ismi fazla iyi, video çok güzel olmuş😄

Konuya gelecek olursam dürüst olmalıyım pek bir esprisi yok. Ben de öyle üst seviye bir edit yapamam mesela.

Teşekkür ederim.

Ustte soylendigi gibi bulaniklastirma efektine ek olarak, video cok yumusak ve bulanik. Oyun ici ayarlarinizdan mi, 4:3 oynadiginiz icin mi yoksa sonradan edit ile alakali bir sorun mu pek anlamadim ama cozulse hos olur. Son olarak da tipik bir toxic lem oyuncusu hareketi gibi ak ile her spray atacaginiz zaman crouch spray yapmayin, hem gorsel olarak da kotu duruyor.

Görüşünüz için teşekkür ederim.