@Vavien. Hocam niye üzgün attınız korkutmayın beni, sistem yeni olduğundan korkuyorum bi tık bozulma olaylarından.
Yaptınız şey zaman ve o zamana kıyasla kayda değmeyecek bir SSD ömür harcaması. Olay gayet normal. Çok dert ediyorsanız Windows 98 kullanabilirsiniz. Gidin DPI falan her ne ayar varsa iyice kısın, polling rate'i de en düşüğe alın. Para verdiğiniz işlemciyi nadasa yatırın.

Yaptınız şey zaman ve o zamana kıyasla kayda değmeyecek bir SSD ömür harcaması. Olay gayet normal. Çok dert ediyorsanız Windows 98 kullanabilirsiniz. Gidin DPI falan her ne ayar varsa iyice kısın, polling rate'i de en düşüğe alın. Para verdiğiniz işlemciyi nadasa yatırın.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum da, dinleyen olmadı pek :D

Bu işlem esnasında bilgisayarımın bozulma ihtimali olmaz bari değil mi? Tek endişelendiğim nokta o.
Yok öyle bunu yaptığın için herhangi bir bozulma olmaz da, boş boş vakit kaybı ve SSD'ye boş boş yazdırma işlemi yaptırmış oldun. Hiçbir gereği olmazken, tamamen boş yere. Olay bu yani yoksa öyle bu işlemle bozulma gibi bir durum söz konusu olamaz.

Sistem yuklemesi bitti mi? Bitmeden yorum yapmayin. SSD'nin omur yemesi konusuna gelince gunluk takas dosyasi kullanimi bu islemden fazla zaten. SSD'niz bir defa geri yukleme yapildi diye yarin olmez. Muhtemelen en az 5 yil daha sorunsuz calisir. Bu arada hicbir sey yapmadan sorun duzelmez. Yeni toplanmis bir bilgisayarda da fare kimildatildiginda %20 islemci kullanimi normal diyende bu isten anlamiyordur.

Konuda tarafsızım hocalarım. Kimseyle aram bozulsun istemiyorum. Belki sistem geri yüklemeden sonra daha mutlu olacağım belkide boşuna diyeceğim. Bakarız artık.

Hala bitmedi, sadece korka korka ekrana bakıyorum. Doğuştan paranoyak bir insanım zaten aşırı abartıyorsunuz demeyin.

Son düzenleme: