- Makaleler
- 5
Peki, ben cahilim sayalım. Ama tekrar aynı sorun oluşursa bu durumda haklı çıkan ben olacağım. Gerçekten de ben haksız çıkarsam, bir daha böyle bir sorun asla yaşamazsa arkadaş, ne güzel demek ki ben gerçekten de bilgisizmişim bu konuda.Sistem yuklemesi bitti mi? Bitmeden yorum yapmayin. SSD'nin omur yemesi konusuna gelince gunluk takas dosyasi kullanimi bu islemden fazla zaten. SSD'niz bir defa geri yukleme yapildi diye yarin olmez. Muhtemelen en az 5 yil daha sorunsuz calisir. Bu arada hicbir sey yapmadan sorun duzelmez. Yeni toplanmis bir bilgisayarda da fare kimildatildiginda %20 islemci kullanimi normal diyende bu isten anlamiyordur.
@ozgunokia, bu kadar kafaya takmayın hocam. Değecek bir şey değil. Bilgisayar eğer kronik sorunlu bir parça barındırmıyorsa öyle kolay kolay bozulmaz. Sisteminizde oluşan her şeyi kafanıza takmayın, gerçekten ciddi anlamda sorun olur bu size. O kadar para vermişsiniz toplamışsınız, bu kadar her şeyi kendinize sorun ederek burnunuzdan getirip kendinize acı çektirmekten başka bir şey yapmazsınız. Bitsin bakalım sistem geri yüklemesi. Eğer şu anki korkunuz geri yükleme işleminin sisteminizi bozup bozmayacağı ise ondan en ufak bir korkunuz olmasın bu işlem sisteme zararsızdır. Ben sisteminizin gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Ayrıca virüs gibi şeylerden biraz daha korunmak istiyorsanız sisteminize bir antivirüs yazılımı kurmanızı öneririm.
BitDefender Antivirus Free ve Kaspersky Free kaliteli yazılımlardır. Kaspersky Free daha hafiftir, kullanıcı dostudur. BitDefender daha katı bir koruma sağlar ancak daha fazla kaynak kullanır. Hangisini seçeceğiniz size kalmış.
Bitdefender Antivirus Free for Windows
Choose the only free antivirus software that keeps your computer running clean, fast & virus-free while shielding you from the latest e-threats.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.
Bu arada sisteminizde birden fazla antivirüs yazılımı barındırmayın. Bu, işletim sistemine zarar verir.