Rattaou

Çalışkan
Merhaba ben bir salaklik yapip aksam saatlerinde gelen fikirlerin kaniti olan bir hata yaptim. İşlemcimi overclock yapayim dedim ama bir anda yazi gelmeden mavi ekran aldim. Sistemim 4 yıldır bende 1 kere mavi ekran almamistim. Sonrasinda BIOS'a atti ve sistem boot olmamaya basladi icindeki Windows mu silindi bilmiyorum lufen yardim edin.

Önyükleyici silinmiş olabilir. Bu rehbere bir göz atın:

Önyükleyici silinmiş olabilir. Bu rehbere bir göz atın:

Cok teşekkür ederim biraz karmasik duruyor. Direkt sifirdan Windows'un kurulu oldugu diskin ustune Windows kursam direkt sorun olur mu? Ve overclock yapmak ile bu sorunun nedeni nedir sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok teşekkür ederim biraz karmasik duruyor. Direkt sifirdan Windows'un kurulu oldugu diskin ustune Windows kursam direkt sorun olur mu? Ve overclock yapmak ile bu sorunun nedeni nedir sizce.

Kurabilirsiniz ve daha kolay olur açıkçası. Hız aşırtma yaptığınız zaman sistem kararsızlaşır. Kararsızlaşan sistemde ani kapanmalar yaşanırsa diskinizdeki bazı önemli dosyalar veya bölümler silinebilir.

Kurabilirsiniz ve daha kolay olur açıkçası. Hız aşırtma yaptığınız zaman sistem kararsızlaşır. Kararsızlaşan sistemde ani kapanmalar yaşanırsa diskinizdeki bazı önemli dosyalar veya bölümler silinebilir.

Teşekkür ederim Recep abi kral adamsin severek izliyoruz iyi geceler.