Merak ettim. Native oyunlar genellikle daha iyi çalışıyor. Ama bu biraz sorunlu. Sizce hangisinde oynanmalı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Windows.
Merak ettim. Native oyunlar genellikle daha iyi çalışıyor. Ama bu biraz sorunlu. Sizce hangisinde oynanmalı?
Tercih meselesidir ama merak etme ikisinde de hemen hemen aynı FPS'i yakalarsın, şahsen ben uyumluluk olarak Windows'u tercih ederim.
Jennifer
Üstün
Windows desem linç yerim ama muazzam fark vardı benim için. Konuyu tartışmaya gerek yok, iki tarafta da deneyin.Merak ettim. Native oyunlar genellikle daha iyi çalışıyor. Ama bu biraz sorunlu. Sizce hangisinde oynanmalı?
Her oyun (konsol oyunları da dahil), Windows'ta oynanmalıdır.
Hocam eğer oyun direk Linux'u destek veriyorsa (kastım Wine, bootles gibi araçları kullanmak değil) oynanabilir sorun olmaz(belki mod ve yama yüklerken olabilir) ama bence bir oyuncu Linux'un yanına Windows'ta kurmalı her ihtimale karşı.
Yapmak isteyen yapabilir öyle. Ben sevmediğim ve ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum.Hocam eğer oyun direk Linux'u destek veriyorsa (kastım Wine, bootles gibi araçları kullanmak değil) oynanabilir sorun olmaz(belki mod ve yama yüklerken olabilir) ama bence bir oyuncu Linux'un yanına Windows'ta kurmalı her ihtimale karşı.
- Makaleler
- 1
Bende Linux'ta daha hizli calisiyor.
CachyOS'ta FPS test haritasında Windows'a göre 10FPS fazla alıyorum.