Konu Başlıkları Gizle
Kendi tahminlerimi sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar, aşağıda görüntüyle birlikte bulabilirsiniz:
3-0 tahminleri
- Heroic'in kesinlikle 3-0 yapacağını düşünüyorum, o yüzden bir 3-0 slotumu Heroic'ten yana kullandım.
- Yanına ise ikinci adayım Complexity'di fakat hallzerk'in vize sebepleri turnuvaya katılamaması, ayrıca buna ek swiss formatında oynanan Bo1 maçlar olduğu için yine çıkacaklarını fakat bir maç kaybedeceklerini düşünüyorum.
- O yüzden sahne baskısı da olmayan bir Stage 1 formatında ikinci 3-0 adayımı B8 olarak kullandım, iyi bir takımlar. Zaten burada amaçladığım şey onlardan beklediğim bir slot değil, sadece 3-0 yapma ihtimalleri var fakat 3-1 3-2 kısımlarına daha çok slot bırakmak için oraya koydum.
3-1 / 3-2 tahminleri
- Wildcard bence 3-0'a koyulabilecek bir aday fakat en azından bir maç kaybedeceklerini ama kesinlikle çıkacaklarını düşünüyorum. BetBoom da aynı şekilde, bir 3-0 adayı olabilirlerdi deneyimli kadrosuyla fakat Bo1'lerde kimin ne olacağı bilinmediği ve genelde BetBoom Bo1'lerde rezil oynadığı için burada.
- Tyloo ve OG'ye gelirsek bir önceki Pro League'de Tyloo gerçekten güzel bir performans sergilemişti, zamanında hatırlarsanız zaten Eternal Fire'ı da ağır yendiler. Sonra globalde göremesekte local turnuvalarda çok iyi gözüken oyunlarına bakarsak kesinlikle çıkacaklarını düşünüyorum. OG ise EU MRQ'de bu majore gelirken nicoodoz'un kadroya katılmasıyla fazla iyi bir oyun sergiledi ve her ne kadar ilk maçları Complexity'e karşı da olsa bir şekilde 3-1 ya da 3-2 olarak çıkacaklardır.
- Nemiga güzel bir oyun oynuyor, aynı şekilde 3-1 veya 3-2 çıkacaklarına inanıyorum. Complexity'i zaten yukarıda açıkladım.
0-3 tahminleri
- Açıkçası bazen patlamalar görünse de bu turnuvada herkesin 3-0 olarak gördüğü adaylar genellikle NRG, Fluxo ve Chinggis Warriors olmuş.
- Ben burada tercihimi Fluxo ve Chinggis Warriors'dan yana kullandım çünkü NRG'nin en azından bir maç kazanabileceğini düşünüyorum Bo1'lerde. Ayrıca kendi evlerinde yani Amerika'da oynuyorlar, o da biraz ekledi bu fikrime.
- Chinggis Warriors ve Fluxo seçmemin bir diğer sebebi de şu, iki takım da ilk 2 maçını kaybederse beraber oynayacaklar. Yani her türlü biri 0-3 yapmış olacak.
- Zaten 0-3'lerden 1 tane bilirsek bizim için güzel bir avantaj olmuş oluyor. İkisini birden kaybedip riske etmeye gerek yok, zaten 0-3'ten 1 adet bilsek 3-1 3-2'e koyduğumuz 6 takımın 4'ünün kesinlikle çıkacağını düşünüyorum. Heroic ya da B8 3-0 yaparsa zaten bir artı da oradan gelecek.