- Makaleler
- 1
Hassasiyet kaç hocam? Sağa sola dönüşler o kadar keskin ki ekran ortadan ikiye ayrıldı
Güzel clutch.
Genelde arkadaşımla Inferno, Mirage, Dust 2 ve Nuke map’lerini oynuyoruz. Özellikle dediğin gibi Dust 2 map’i sıkıntılı ki aynısını 4K gibi bir puan için Inferno’da da geçerli. Terörist takımında tüm takıma haydi A gidiyoruz diyorum hepsi dinliyor, bombalı eleman 20-30 saniye bekleyip mid’den veya B’den girmeye çalışıp AWP’cilere ölüyor direkt. 5 el kaybettik Muz’a gitmeye çalışırken, takım çok kötüydü. A gitme zamanı gelmişti ama tutturuyorlar A yapamayız diye. A’yı temizledik ama tek sorun bombalı mid ve muzun ortasında ölmüştü ve bomba oradaydıDust 2 dışında topallamaya başlıyorlar ya, denk geliyor arada ama iyisi.
800 DPI 1.2 Sens, 4'e 3 Stretch.Hassasiyet kaç hocam? Sağa sola dönüşler o kadar keskin ki ekran ortadan ikiye ayrıldıGüzel clutch.
Arkadaşlarınla practice yapabilirsiniz maplere özel, keyi verir aslında. Takımım olsa direkt millete CS öğretirdim de yok işte.Genelde arkadaşımla Inferno, Mirage, Dust 2 ve Nuke map’lerini oynuyoruz. Özellikle dediğin gibi Dust 2 map’i sıkıntılı ki aynısını 4K gibi bir puan için Inferno’da da geçerli. Terörist takımında tüm takıma haydi A gidiyoruz diyorum hepsi dinliyor, bombalı eleman 20-30 saniye bekleyip mid’den veya B’den girmeye çalışıp AWP’cilere ölüyor direkt. 5 el kaybettik Muz’a gitmeye çalışırken, takım çok kötüydü. A gitme zamanı gelmişti ama tutturuyorlar A yapamayız diye. A’yı temizledik ama tek sorun bombalı mid ve muzun ortasında ölmüştü ve bomba oradaydı![]()