Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07 61
Üstün
Delta Force, Escape From Tarkov, Tom Clancy's Rainbow Six® Siege X.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07 61
Üstün
Bence hepten FPS'i bırakman senin için daha iyi olur. Ben yıllar önce bu illetten kurtuldum, kafam rahat.
Ben yeni başladım CS2'ye
Son düzenleyen: Moderatör:
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Sık denk geldiğim durum. Özellikle yabancılardan çok bizimkiler ota b*ka söver oldu. Kill sayım yüksek, laf atacak başka bir şey buluyor. Takımı taşıdığımda bile başka şeyler bulup illaki laf atıyorlar. Bir şekilde susturuyoruz da çok baş ağırtıyor. Sen direkt sessize al öyle oyna en iyisi.CS2'yi 15 günde bir silip tekrar yüklerim toksikler yüzünden. Valorant'ı 2 ayda bir yükleyip silerim aynı şekilde toksik oyuncular yüzünden. CS2 muadili oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Son düzenleme:
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Ruslar bizimkilerden iyidir hocam, bizimkiler çekemiyor ölünce. Ölünce hemen sövüyor, halbuki mermileri dağa taşa sıkıp rakibi öldüremediğinde susman gerekir. Bunlar ota b*ka sövüyor. Susturuyoruz bir şekilde.Ben yeni başladım CS2'yeboyuna Ruslar var "basit eğlence" kısmında.
manytools
Çalışkan
Taktikselden uzaklaşabilirim derseniz BF 2042, uzaklaşamam ve kafam da kaldırır derseniz daha simülatif olarak Escape From Tarkov da gayet güzeldir. Fakat cqc oyunlarda (özellikle CS, Valorant) maalesef sık sık grieferlarla karşılaşacaksınız, kitlesi diğerlerinden bir tık daha olgun olan Rainbow Six'te bile.
oguzkhan 2
Başarılı
Sık denk geldiğim durum. Özellikle yabancılardan çok bizimkiler ota b*ka söver oldu. Kill sayım yüksek, laf atacak başka bir şey buluyor. Takımı taşıdığımda bile başka şeyler bulup illaki laf atıyorlar. Bir şekilde susturuyoruz da çok baş ağırtıyor. Sen direkt sessize al öyle oyna en iyisi.
Yahu adam benden silah istiyor, vermeyince vuruyor, ben küfrediyorum o küfrediyor oyunu zehir ediyorlar. Bir de daha yeni oyuncu sayılırım her şeyi de bilmiyorum, yerli yabancı herkes hakaret ediyor sinir oluyorum. Oyunda mikrofonu da çalıştıramıyorum bir türlü. En iyisi oynamamak. Zaten genel olarak oyunlarda hep başarısız oluyorum, herkes benden iyi oynuyor neyim eksik anlayamıyorum.