Yahu adam benden silah istiyor, vermeyince vuruyor, ben küfrediyorum o küfrediyor oyunu zehir ediyorlar. Bir de daha yeni oyuncu sayılırım her şeyi de bilmiyorum, yerli yabancı herkes hakaret ediyor sinir oluyorum. Oyunda mikrofonu da çalıştıramıyorum bir türlü. En iyisi oynamamak. Zaten genel olarak oyunlarda hep başarısız oluyorum, herkes benden iyi oynuyor neyim eksik anlayamıyorum.
CS'ye yeni başlamak çok zor artık. CS'yi herkes biliyor, sorun sizde değil. Öncelikle eğer maça tek giriyorsanız direkt herkesi susturun, vurmaya vs. kalkarlarsa da karşılık vermeyin. Maksimum 2 el öldürebilir. Bunları söyledikten sonra, belki de maçınıza ben bile gelebilirim. Yeni başlayan birinin normal bir karşılaşmada beni vurması yenmesi çok çok zor. Benim gibi çok fazla oyunu sallamayan, ara ara giren insan sayısı da fazla ve hepsi oyunu biliyor. Hilelerden de eskiden beri çok şikayet edilir ama son zamanlarda legal oynamaya çalışan saçma hileler çok fazlalaştı gerçekten.

Yahu adam benden silah istiyor, vermeyince vuruyor, ben küfrediyorum o küfrediyor oyunu zehir ediyorlar. Bir de daha yeni oyuncu sayılırım her şeyi de bilmiyorum, yerli yabancı herkes hakaret ediyor sinir oluyorum. Oyunda mikrofonu da çalıştıramıyorum bir türlü. En iyisi oynamamak. Zaten genel olarak oyunlarda hep başarısız oluyorum, herkes benden iyi oynuyor neyim eksik anlayamıyorum.

Hassasiyet ayarı vs. bak ayarla iyi oynarsın o çok sorun değil, adamla aynı kill değerlerine sahiptik o bende 2 kill fazla aldıktan sonra bana oynasan deyip ailevi değerlere küfür etti ben de karşılık verdim. Çok iyi vuruşlarda yaparım, AWP, Deagle AK-47 fark etmez, iyi spray transferler yaparım. Bu şahıs benim yaptığım vuruşları hayatı boyunca yapamaz belki ama sonuç olarak oyunu zehir etti, böyle işe yaramazlar hep var. O yüzden diyorum ya bizimkiler bu konularda kötü. Bu tip şahıslar denk geliyor ama çok iyi mütevazı insanlar da denk geliyor. Onlarla oynamak ayrı bir keyif. Ayrıca CS 2'deki en kötü olay maçtan atma. O maç 12. roundda maçtan atıldım. Ekstra sinir bastı. Tek çözümü olabildiğince kendini ezdirmemeye çalışmak.