A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 771 Çözümler 3 Beğeniler 252 Pazar 12:03 #1 Hep paket kaybı yaşıyorum, yani maksimum 5'e falan çıkıyor ama çıkıyor arada. Nasıl düzeltebilirim? Akım korumalı prize taktım, restart attım, port değiştirdim.
Hep paket kaybı yaşıyorum, yani maksimum 5'e falan çıkıyor ama çıkıyor arada. Nasıl düzeltebilirim? Akım korumalı prize taktım, restart attım, port değiştirdim.
KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 771 Çözümler 3 Beğeniler 252 Bugün 12:25 #21 Arantheim dedi: O zaman kabloyu bir değişin hatta imkanınız var ise prizi de değiştirin deneyin. Halen düzelmez ise dediğim gibi ISS kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Birazdan dışarı çıkıp alacağım yeni kablo prizde sorun olacağını sanmıyorumda kabloyu bir değiştiririm en kötü fiberi beklerim. Artı 0 Eksi
Arantheim dedi: O zaman kabloyu bir değişin hatta imkanınız var ise prizi de değiştirin deneyin. Halen düzelmez ise dediğim gibi ISS kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Birazdan dışarı çıkıp alacağım yeni kablo prizde sorun olacağını sanmıyorumda kabloyu bir değiştiririm en kötü fiberi beklerim.