Takım arkadaşların kötü geldiğinde, toxic geldiğinde nasıl rank atlayabileceksin ki bir de?

Sorun burada başlıyor zaten. Ama burada anlatırsam çok uzar. Başta bende böyle düşünüyordum. Takımın kötü olmasını takmamaya başladığımda beklediğimden daha hızlı rank atladım. Solo kastım genel olarak çünkü arkadaşlarla oynayınca rekabetten çok tam gaza dönüyordu bizim için oyun. :D

CS2 çok hile gelmeye başladı son birkaç gündür. Yeni yeni hesaplar hep.
Başladı değil 2019'dan beridir öyle. Faceit hatta Faceit premium almak lazım. Zira Faceit'te bile özel bir makine ile wallhack falan açılabiliyor.

Sorun burada başlıyor zaten. Ama burada anlatırsam çok uzar. Başta bende böyle düşünüyordum. Takımın kötü olmasını takmamaya başladığımda beklediğimden daha hızlı rank atladım. Solo kastım genel olarak çünkü arkadaşlarla oynayınca rekabetten çok tam gaza dönüyordu bizim için oyun. :D
Rankın şuan ney ki?

Başladı değil 2019'dan beridir öyle. Faceit hatta Faceit premium almak lazım. Zira Faceit'te bile özel bir makine ile wallhack falan açılabiliyor.

Rankın şuan ney ki?
Bana hiç gelmiyordu oyuna 1 sene sonra başladım sürekli yeni hesaplar hileciler geliyor. Faceit de öyle bir doğrulama sistemi kurmuş ki bir tek memelerimin fotoğrafını istemediği kalmış.

Mesela her gün oynar mıydın oyunu? Oynarken kaç saat oynardın?

Bana hiç gelmiyordu oyuna 1 sene sonra başladım sürekli yeni hesaplar hileciler geliyor. Faceit de öyle bir doğrulama sistemi kurmuş ki bir tek memelerimin fotoğrafını istemediği kalmış.
Bazen şu maç geçmişindeki maçlar tamamen yeşil veya neredeyse hepsi yeşil ama bazen de neredeyse kıpkırmızı oluyor. Hileler cidden bazen gelmiyor bazen geliyor. Faceit içinde yapacak bir şey yok. Adamlar ne yapsın Valve'ın her türlü harekete geçmesi lazım.

Mesela her gün oynar mıydın oyunu? Oynarken kaç saat oynardın?

Bronz-dia arası günde ortalama 3 maç atıyormuşum. Diadan yüce olurken ortalama 4-5e çıkmış. Yüceden immoya günde ortalama 3 maç atmışım.

Premier 15-20k Elo'da çok gelmiyor hile.

15-20k arası nadir geliyor. 20k üstünde artmaya başlıyor. Ben premier kastığım zamanlar böyleydi.

Bronz-dia arası günde ortalama 3 maç atıyormuşum. Diadan yüce olurken ortalama 4-5e çıkmış. Yüceden immoya günde ortalama 3 maç atmışım.
Bende sanırsam aşağı yukarı öyleydim de ben takılı kaldıydım Gümüş'te. Sonra yine düştüm. Ama bilemiyorum yani çok yoruyor takımı sırtlamak falan. Açıkçası ben o işkenceyi çekmek çok istemem artık :D

15-20k arası nadir geliyor. 20k üstünde artmaya başlıyor. Ben premier kastığım zamanlar böyleydi.
Harbiden de öyle bu arada ama sonrası için artması lazım. 30K'daki oyuncular bile hile ve videoları da var.