16 dolar kaç tl denk geldiğini google da öğrenebilirsin, anlık değişiyor. Çok mantıklı gözükmüyor, belki ilk çıktığı gün alsaydın 7 günlük takas banı sonrası herkesle beraber satıp bir kaç dolar kâr edebilirdin ama çoktan stoklandığı için 1 dolara kadar düşecek gibi duruyor. Yüz binlerce kasa var satılmayı bekleyen şu an. 16 dolar çok önemli değil dersen eğlence amaçlı açarsın koleksiyonları ama kâr amaçlı zor gözüküyor şu an.Gelen 40 krediyle 1 skin alıp gerisini kasa almak istiyorum 1-2 kasa da açacağım sizce mantıklı mı? 16 dolar kaç TL'ye denk gelir?
Bu aralar çok bıçak çıkaran varmış asıl amacım kasa açmak aslında.16 dolar kaç tl denk geldiğini google da öğrenebilirsin, anlık değişiyor. Çok mantıklı gözükmüyor, belki ilk çıktığı gün alsaydın 7 günlük takas banı sonrası herkesle beraber satıp bir kaç dolar kâr edebilirdin ama çoktan stoklandığı için 1 dolara kadar düşecek gibi duruyor. Yüz binlerce kasa var satılmayı bekleyen şu an. 16 dolar çok önemli değil dersen eğlence amaçlı açarsın koleksiyonları ama kâr amaçlı zor gözüküyor şu an.
Cüzdanında 0.01 dolar bile varsa direkt kalan parayı ekleme yapabiliyor kolayca.Yapacağın ticareti anlamadım. Ama bu savaş bileti önceden aldığımız rozetler gibi pass sistem ise hiç para vermezdim. CS'nin tek beceremediği sistem bu pass sistemi olabilir. Görevleri sıkıcıdır ve seni sevmediğin modlar, haritalarda oynattığından çoğu kişi sıkılıp salar ve yapmaz. Çıktığında ikinci pass'ı almıştım, o pass da tam anlamıyla bitiremedim kaldı. Sonra bir daha hiç bulaşmadım.
Bu arada dolar karşılığından bağımsız, direkt satın alamıyorsun diye biliyorum. Kasa, anahtar ve bu bilet gibi şeylerde cüzdana para yüklemen gerekiyor. Yani 16 dolar ise 20 dolar yüklemen gerekiyor. Direkt satın almaya izin verse 16 $ ortalama 600 ₺ civarı bir şey yapıyor.
Malum olaylardan sonra döviz 40 $ civarına çıktı.
Eki Görüntüle 137772
Eki Görüntüle 137771