- Makaleler
- 1
Arkadaşlar böyle konuşuyoruz, ama CHP'de bugün iktidara gelsin hiçbir şey değişmeyecek. Aynı zihniyet tek fark biri dini kullanıyor, diğeri kullanmıyor.
Bereketli geldi gençler Z kuşağınında payı olduğunu düşünüyorum. Halkın tepkisi'de cabası affetmedi halk ve Z kuşağı. Artık Erdoğan kolayca at koşturamayacak.İlk defa oy kullandım. 22 yıldır aralıksız her seçimde 1. parti çıkan parti 2. sıraya geriledi.![]()
Ya hocam maksat AKP yerine ebu cehil hesabı kim gelirse gelsin ama artık şu AKP'den kurtulalım ya. Halkta benim gibi düşünüyor olabilir ama tepkilerini bu kadar sert ifade edeceklerini düşünmüyordum halkın.Arkadaşlar böyle konuşuyoruz, ama CHP'de bugün iktidara gelsin hiçbir şey değişmeyecek. Aynı zihniyet tek fark biri dini kullanıyor, diğeri kullanmıyor.
Bu, bugüne kadar AKP’lilerin çekimser, kararsız tayfaya kurduğu algının ürünü olan bir bakış açısı. Size mesela bunu düşündüren nedir? Açıklayabilir misiniz? Zira CHP 75 senedir iktidar olmadı.Arkadaşlar böyle konuşuyoruz, ama CHP'de bugün iktidara gelsin hiçbir şey değişmeyecek. Aynı zihniyet tek fark biri dini kullanıyor, diğeri kullanmıyor.
Yapıyor zaten.Özgür Özel balkon konuşması yapsa daha mantıklı olur.
Yaptı ve güzelde konustugunu düşünüyorum. Özet olarak;Özgür Özel balkon konuşması yapsa daha mantıklı olur.