İlk defa oy kullandım. 22 yıldır aralıksız her seçimde 1. parti çıkan parti 2. sıraya geriledi. 😂
Bereketli geldi gençler Z kuşağınında payı olduğunu düşünüyorum. Halkın tepkisi'de cabası affetmedi halk ve Z kuşağı. Artık Erdoğan kolayca at koşturamayacak.

Arkadaşlar böyle konuşuyoruz, ama CHP'de bugün iktidara gelsin hiçbir şey değişmeyecek. Aynı zihniyet tek fark biri dini kullanıyor, diğeri kullanmıyor.
Ya hocam maksat AKP yerine ebu cehil hesabı kim gelirse gelsin ama artık şu AKP'den kurtulalım ya. Halkta benim gibi düşünüyor olabilir ama tepkilerini bu kadar sert ifade edeceklerini düşünmüyordum halkın.

Son düzenleme:
Ekrem İmaro 2 - 0 R. Tayyip Erdoğan.

Acaba ne diyeceksin merak ediyorum başkan. Çıkıp topuğuna mı sıkacaksın? Yoksa sıkıntıda olduğunu kabul mü edeceksin? Zira Kütahya, Afyon gibi kalelerini kaptırdın. Murat Kurum'u günah keçisi ilan ettin. Sakarya'da, Konya'da hatta Rize'de bile oy oranlarında ufalanmalar var.

Senin kadar biz de ters köşe olduk, merak etme. Çok zor da olsa umarım bir silkelenip bir şeyleri düzene sokmaya çalışırsın. Ama bir yanım çıkıp "Milletimize teşekkür ediyoruz, bu bir zaferdir!" diyeceksin diyor.

Arkadaşlar böyle konuşuyoruz, ama CHP'de bugün iktidara gelsin hiçbir şey değişmeyecek. Aynı zihniyet tek fark biri dini kullanıyor, diğeri kullanmıyor.
Bu, bugüne kadar AKP’lilerin çekimser, kararsız tayfaya kurduğu algının ürünü olan bir bakış açısı. Size mesela bunu düşündüren nedir? Açıklayabilir misiniz? Zira CHP 75 senedir iktidar olmadı.

Elleriyle, bile isteye, göz göre göre “nas” diyerek faizi 8.5’a indirip milletin kaynaklarını, hepimizin maaşlarını, ülkenin hem globaldeki imajını hem tarihini hem de resmi para birimini kendi yandaşları olan çetelere, ayrıcalıklı zümreye ve enflasyon lobisine peşkeş çeken AKP ile nasıl aynı kefeye koyarsınız herhangi bir partiyi? Bak CHP’yi demiyorum, herhangi bir parti AKP kadar zarar veremez. Siz başa geçseniz daha iyi yönetirsiniz ülkeyi mesela. Yanlış anlamayın ama bu bakış açısına paralel söylemler de genellikle bu ayrıcalıklı zümreden geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: