Nereden bakıldığının linkini atarsanız. Müsait bir zamanımda sorgulayayım.
Ben alayınızın Allah cezasını vere diyip Amazon üzerinden 500 TLye 25W Belkin aldım, muhtemelen de Samsung olandan daha kalitelidir.Reis vallaha gidip başka bir marka alıp telefonu riske atmak hiç istemedim. Samsung'un en ucuz 25W satan firması D&R'dı gidip Trendyol'da ki küçük bir mağazaya güvenmek yerine en azından mağazası olan bir firmaya güvenmeyi tercih ettim D&R'da çakma satıyorsa, diğer firmalarda satar bunun açıklaması budur.
Reis vallaha gidip başka bir marka alıp telefonu riske atmak hiç istemedim. Samsung'un en ucuz 25W satan firması D&R'dı gidip Trendyol'daki küçük bir mağazaya güvenmek yerine en azından mağazası olan bir firmaya güvenmeyi tercih ettim D&R'da çakma satıyorsa, diğer firmalarda satar bunun açıklaması budur.
Teknolojik aletlerde ürünün kendi mağazaları ya da vatan gibi kazık da olsa içinde satıcı topluluğu barındırmayan firmalardan almak dışında çok da güvenli gelmiyor. D&R'ın şarj tarafında çok fazla sahte ürünü orijinal diye pazarladığı oluyor çünkü onlar da bunun ayrımını yapamıyorlar, bilmiyorlar.
Orijinal sitede 750 olması lazım hocam 25lik şarjın, siz ne aldınız 1Kya?Şarj ediyorsa ellemiyor ki millet. 3-4 yıl evvel orijinal bir Samsung hızlı şarjı 1K'a almıştım. Fiyatları ona göre düşünebilirsin.
Şarj ediyorsa ellemiyor ki millet. 3-4 yıl evvel orijinal bir Samsung hızlı şarjı 1K'a almıştım. Fiyatları ona göre düşünebilirsin.