Reis vallaha gidip başka bir marka alıp telefonu riske atmak hiç istemedim. Samsung'un en ucuz 25W satan firması D&R'dı gidip Trendyol'da ki küçük bir mağazaya güvenmek yerine en azından mağazası olan bir firmaya güvenmeyi tercih ettim D&R'da çakma satıyorsa, diğer firmalarda satar bunun açıklaması budur.

Bildiğim kadarıyla burada şarj aleti, SSD gibi ürünlerin seri numarasını yazsanda çıkmıyor. Bir ara müşteri hizmetleri ile konuştuğumda öyle demişlerdi.

Reis vallaha gidip başka bir marka alıp telefonu riske atmak hiç istemedim. Samsung'un en ucuz 25W satan firması D&R'dı gidip Trendyol'da ki küçük bir mağazaya güvenmek yerine en azından mağazası olan bir firmaya güvenmeyi tercih ettim D&R'da çakma satıyorsa, diğer firmalarda satar bunun açıklaması budur.
Ben alayınızın Allah cezasını vere diyip Amazon üzerinden 500 TLye 25W Belkin aldım, muhtemelen de Samsung olandan daha kalitelidir.

MediaMarkt da satıyor.

Edit: @Thanos Arayıp sorsan orijinalliğini, seni kırmazlar diye düşünüyorum.

Reis vallaha gidip başka bir marka alıp telefonu riske atmak hiç istemedim. Samsung'un en ucuz 25W satan firması D&R'dı gidip Trendyol'daki küçük bir mağazaya güvenmek yerine en azından mağazası olan bir firmaya güvenmeyi tercih ettim D&R'da çakma satıyorsa, diğer firmalarda satar bunun açıklaması budur.

Teknolojik aletlerde ürünün kendi mağazaları ya da vatan gibi kazık da olsa içinde satıcı topluluğu barındırmayan firmalardan almak dışında çok da güvenli gelmiyor. D&R'ın şarj tarafında çok fazla sahte ürünü orijinal diye pazarladığı oluyor çünkü onlar da bunun ayrımını yapamıyorlar, bilmiyorlar.

Teknolojik aletlerde ürünün kendi mağazaları ya da vatan gibi kazık da olsa içinde satıcı topluluğu barındırmayan firmalardan almak dışında çok da güvenli gelmiyor. D&R'ın şarj tarafında çok fazla sahte ürünü orijinal diye pazarladığı oluyor çünkü onlar da bunun ayrımını yapamıyorlar, bilmiyorlar.

Zamanında kendilerinden 15W şarj aleti almıştım Samsung Türkiye'nin servisine götürmüştüm, değişim yapmışlardı.

Şarj ediyorsa ellemiyor ki millet. 3-4 yıl evvel orijinal bir Samsung hızlı şarjı 1K'a almıştım. Fiyatları ona göre düşünebilirsin.

Nereden bakıldığının linkini atarsanız. Müsait bir zamanımda sorgulayayım.

Orijinal olmayan ne satın aldın en son oradan? 36 yaşındayım, yıllardır kitap, kalem, akrabalara hediye, teknolojik ürünler satın alırım. 1 tane sahte ya da garantisiz ürün satın almadım.

Şarj ediyorsa ellemiyor ki millet. 3-4 yıl evvel orijinal bir Samsung hızlı şarjı 1K'a almıştım. Fiyatları ona göre düşünebilirsin.

2023 yılında Samsung mağazasından 600 küsüre almıştım. Sen nereden aldın 1k'ya da onu savunuyorsun? Şu anda zaten Samsung'un sitesinde 700 tl civarında.